luni , 21 septembrie 2020

„It’s Complicated”: Meryl Streep și Alec Baldwin, o pereche explozivă

it'scomplicated

Scenariul și regia: Nancy Meyers

Distribuție: Meryl Streep, Steve Martin, Alec Baldwin

Dacă n-ați mai văzut de mult un film „de duminică”, pozitiv, amuzant și bine jucat, atunci „It’s Complicated” este alegerea potrivită. O comedie romantică savuroasă, realizată cu umor și naturalețe, de o echipă de actori senzaționali.

Scenarista şi regizoarea Nancy Meyers (autoarea poveștilor Ce-şi doresc femeile, Ceva, ceva, tot o ieşi și Vacanţa) ne oferă o comedie despre dragoste, divorţ şi toate complicațiile inerente. Meryl Streep, Steve Martin şi Alec Baldwin sunt starurile acestei comedii emoţionante şi inteligente, despre un triunghi amoros tare complicat.

Jane (Meryl Streep) este proprietara prosperă a unui restaurant din Santa Barbara, are trei copii mari şi este divorţată de 10 ani de Jake (Alec Baldwin), un avocat cu care a rămas în relaţii amicale. Totul pare să meargă pe făgaşul normal, până într-o zi, când Jane şi Jake ies la cină după ce participaseră la festivitatea de absolvire a fiului lor. Amintirile anilor frumoşi petrecuţi ca soţ şi soţie se pare că au un efect neaşteptat asupra celor doi, care se aruncă într-o aventură extrem de pasională. Problema este însă că acum Jake e însurat cu Agness (Lake Bell), o femeie mult mai tânără decât el, iar Jane este curtată de Adam (Steve Martin), arhitectul pe care îl angajase ca să-i renoveze bucătăria…

Ce va ieși din această poveste încurcată? Nu vă stricăm surpriza finalului, ci vă recomandăm să vedeți filmul și să vă bucurați de o realizare cinematografică demnă de povestit mai departe.

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *

Navighează pana sus