joi , 7 decembrie 2023

„Iubire divină”: Mihai Napu cântă la Aida Pub, pe 21 februarie

NapuMain

Și-a făcut „stagiul militar” în „Totuși” și „Vacanța Muzicală”, iar acum își permite să fie cu adevărat un conducător al propriei cariere artistice, cu muniție ce vindecă inimi prin muzică.

Joi, 21 februarie, Mihai Napu va veni la Aida Pub pentru a ne demonstra de ce este în stare! Cine poftește și cine se învrednicește a-l vedea și asculta live pe Mihai Napu, va primi un concert special denumit „Iubire divină”. Nu uitați: 21 februarie, ora 21:00! Să aveți la purtator și 15 lei pentru biletul de voie.

A cântat cu majoritatea artiștilor noștri, a acompaniat și Orchestra Națională de Folclor, condusă la vremea aceea de maestrul Gheorghe Zamfir și ulterior de maestrul Constantin Arvinte. Cel mai apropiat ca suflet și arta a fost de poetul Adrian Păunescu, în Cenaclul „Flacăra – Totuși Iubirea”.

„În ultimii ani am înțeles că nu contează ce vârstă ai, ce orientare religioasă sau cum arăți, dacă îți dorești ceva cu adevărat, din toata inima și cu toată credința, absolut totul e posibil. Așa că am trecut peste frica de a ieși în fața oamenilor, am transformat-o în emoție artistică, și acum abia aștept provocarea. Vreau să trăiesc viața la maxim, cu toate încercările și bucuriile, și sunt sigur că publicul mă va iubi, pentru că și eu îl iubesc necondiționat și compun cântece pentru a-mi bucura semenii!”, declară Mihai Napu.

Printre aromele de narghilea, în meniul de la Aida Pub a apărut și o aromă… muzicală. În cafeneaua de pe Calea Victoriei nr. 16-20, are loc o serie de concerte de bun gust, pentru clienții care se respectă.

Rezervări se pot face (mai ales că locurile la masă sunt limitate) la numărul de telefon: 0726.318.463.

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *