miercuri , 4 octombrie 2023

Jazzappella lansează primul lor album: „De Crăciun”

Jazzapella

Jazzappella le face o surpriză fanilor, pasionaților de muzică jazz și a cappella din România și tuturor celor care își doresc să asculte un album original cu muzică de Crăciun: formația își lansează primul album, un albumul de colinde a cappella.

Albumul „De Crăciun” conține zece piese, aranjamente a cappella ale unor cântece de Crăciun celebre (”White Christmas”, ”Jingle Bells”), colinde arhaice redescoperite din folclorul românesc și unguresc și compoziţii originale ale membrilor formației. Sonoritățile albumului migrează între jazz, world-music şi muzică tradiţională, aducând un sunet inedit între albumele de colinde de pe piața muzicală românească.

Jazzappella, în cei trei ani de existență, a susținut zeci de concerte cu sălile pline în țară, dar și în străinătate. Este singura formație de jazz a cappella de pe piața muzicală din România și în timp au cucerit un public fidel care aștepta cu nerăbdare o apariție discografică.

Șase muzicieni, fiecare venind dintr-un univers muzical diferit, creează împreună sonoritatea inedită care conferă nota specifică formației Jazzappella: Ana-Cristina Leonte, Ana Băncescu, Elena Moroșanu, Zoltán András, Bogdan Tudor și Mihail Grigore.

Lansarea albumului va avea loc joi, 18 decembrie, în InSpayer Bistro (strada Batistei nr. 24A). Formația Jazzappella va interpreta cântecele de pe album, împreună cu alte câteva titluri din repertoriul lor obișnuit.

Intrarea se face începând cu ora 21, iar biletul costă 15 lei, un bilet de intrare la un preț simbolic pentru a le permite fanilor să cumpere albumul „De Crăciun”, un cadou pentru ei și pentru cei dragi lor cu ocazia sărbătorilor de iarnă.

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *