luni , 2 octombrie 2023

Jennifer Aniston, despre relația sa cu Justin Theroux: „Deja ne simțim căsătoriți”

64th Annual Directors Guild Of America Awards - Cocktail Reception

Pentru prima oară după o lungă perioadă de speculații ale presei, Jennifer Aniston a vorbit despre viitoarea ei căsătorie cu Justin Theroux, declarând că ea și logodnicul său se simt ca și cum ar fi semnat deja actele la starea civilă și că nu se grăbesc să-și programeze nunta.

Prezentă la o conferință de presă la New York, menită să promoveze cel mai nou film în care joacă, „We’re the Millers”, Jennifer Aniston a răspuns și unor întrebări legate de viața sa privată. „Vrem să o facem atunci când va fi perfect, nu suntem grăbiți, nu e ca și cum cineva s-ar grăbi să vină de la serviciu sau să meargă la serviciu”, a spus actrița, citată  de Daily Mail, referindu-se la căsătoria sa cu Justin Theroux. „Trebuie să stabilim o dată”, a adăugat vedeta, care are o relație de mai bine de doi ani cu actorul alături de care a jucat în „Wanderlust”.

Anul trecut, Jennifer Aniston a spus „da” cererii în căsătorie a iubitului ei. „Nu au existat nunți anulate, nu au existat nunți amânate. Nu au existat certuri în privința locului unde o să ne căsătorim. Aș vrea să clarific aceste lucruri”, a mai spus actrița. Primăvara aceasta, când a apărut informația conform căreia nunta fostului soț al vedetei, Brad Pitt, cu logodnica sa, Angelina Jolie, urmează să aibă loc vara aceasta, presa americană a dezvăluit că Jennifer și Justin și-ar fi amânat nunta, pentru ca cele două evenimente să nu se desfășoare în aceeași perioadă.

În final, Jennifer Aniston a declarat că are un deget de la picior rupt chiar de către iubitul său. „Logodnicul meu dulce poartă bocanci. A călcat pe degetul meu. L-a rupt. Am simțit”, a spus actrița.

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *