vineri , 22 septembrie 2023

Jennifer Lawrence și Steven Spielberg, în topul celor mai influente 100 de persoane din lume

JL

Actorii Jennifer Lawrence și Daniel Day-Lewis, precum și regizorul Steven Spielberg au fost incluși în topul celor mai influente 100 de persoane din lume, ediția 2013, pe care revista Time l-a publicat joi.

Jennifer Lawrence a primit, în luna februarie, un Oscar pentru interpretarea sa din filmul „Silver Linings Playbook”, unde a jucat alături de Bradley Cooper și Robert De Niro. În clasament apar și cântăreții Jay-Z și Beyonce, ducesa de Cambridge, papa Francisc și, așa cum era de așteptat, Michelle și Barack Obama, dar și tânăra pakistaneză Malala Yousafzai, ţintă a atacurilor talibanilor din octombrie 2012, devenită un veritabil simbol al drepturilor copilului şi al drepturilor fetelor la educaţie. În top 100 al celor mai influențe personalități internaționale se regăsesc și preşedintele chinez Xi Jinping şi eleganta lui soţie, Peng Liyuan, liderul kurd Abdullah Ocalan, disidenta birmană Aung San Suu Kyi, liderul nord-coreean Kim Jung-un şi cel sud-coreean Park Geun-hye.

Lista din 2013 include 35 de femei, iar editorii Time au apelat în acest an la o inovaţie, hotărând să prezinte pentru prima dată şapte coperte diferite ale revistei, în funcţie de zonele de pe Glob unde aceasta este comercializată.

Foto: www.fanpop.com

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *