joi , 28 septembrie 2023

Jimmy Tamley, comediantul ce cucereşte publicul fără să deschidă gura, vine la București

Stand Up Gala 3 Jimmy Tamley 600X800

Se spune despre el că vrăjeşte spectatorii fără ca măcar să deschidă gura. Pare greu de crezut, dar chiar aşa se întâmplă, pentru că JIMMY TAMLEY este ventriloc. Adică poate rosti cuvintele fără a-şi mişca buzele. Reprezentaţiile ce îl au ca protagonist sunt îmbinarea perfectă între o tehnică uluitoare, expresivitate şi talentul pentru showurile de comedie.  Iar pe 26 aprilie va fi prezent în premieră la Bucureşti în cadrul celei de a treia ediţii a Galei Premiilor Stand Up Comedy.

Cu o experienţă de peste 30 de ani în luminile rampei, Jimmy Tamley se încadrează în categoria enterteinerilor rari şi deosebiţi ce au darul să îmbine mai multe forme de exprimare artistică: într-un singur show, Jimmy pune în slujba divertismentului de top faptul că este ventriloc, element pus în evidenţă de o tehnică ireproşabilă, calitatea de păpuşar – maestru în mânuirea marionetelor ce îi animă reprezentaţiile –  şi, nu în ultimul rând, talentul nativ de pentru showurile de comedie şi înclinaţia către poantele ticluite cu pricepere şi umor.

JIMMY îşi exploatează capacitatea de ventriloc într-un mod unic, ce duce neobişnuita însuşire umană într-un punct în care devine de-a dreptul fascinantă. Talentat, dar şi un profesionist al divertismentului, Jimmy Tamley oferă un show captivant, fermecător şi interesant pentru toate categoriile de vârstă: dacă un copil va fi iremediabil atras de marionete, un adult nu îşi va putea lua ochii de la ventrilocul Jimmy.

Un fragment din cronica realizată în ziarul britanic The Stage vine în sprijinul celor spuse mai sus:  “când mergeţi să îl vedeţi pe Jimmy Tamley, nu vă aşteptaţi la obişnuitul show al unui mânuitor de păpuşi,care adesea îşi pierde “sarea şi piperul” după câteva momente. Nu e nicio şansă ca el să stea liniştit, în compania unui singur personaj. Tamley are cel puţin patru personaje într-un show, unul mai amuzant şi mai “colorat” decât celălalt. Iar dialogul personajelor, întrerupt în mod inteligent de intervenţiile lui Tamley este savuros.

Jimmy Tamley este considerat cel mai spectaculos şi mai tehnic artist păpuşar ventriloc din Europa. Marionetele încântătoare, umorul său nativ şi tehnica vocală uluitoare fac ca fiecare show al lui Jimmy Tamley să fie o experienţă unică şi captivantă.

Îl puteți vedea la Patria, în aprilie

Artistul ajunge pentru prima oară în România la Gala Premiilor Stand Up Comedy – ediţia a III – a, care va avea loc la Cinema Patria pe 26 aprilie. Gala va fi întregită de prestaţiile unora dintre cei mai îndrăgiţi comedianţi din România, care vor aduce în faţa publicului materiale noi. Numele deja confirmate sunt: Badea, Costel, Teo, Micutzu, Sorin şi Radu.

Showul din 26 aprilie este fără precedent pe segmentul stand up comedy din ţara noastră. Spectacolul va îmbina măiestria limbajului, varietatea de personaje, tehnica vocală şi mânuirea păpuşilor cu umorul, ironia şi improvizaţia autohtonă, pentru o Gală explozivă.

Pentru Gala Premiilor Stand Up Comedy ediţia a III – a sunt în vânzare bilete la preţul de 80 lei.

Biletele se găsesc în toata reţeaua BILETOO. Punctele de vânzare se află la Unirea Shopping Center (parter, intrarea de lângă McDonald’s), Librăriile Adevărul şi Eminescu, magazinele Diverta, Flanco, Victoria, Muzica, Cinema Patria, Sala Palatului şi Palatul Naţional al Copiilor. Cei ce doresc sa comande online, o pot face de pe www.biletoo.ro, BLT.ro, www.bilete.ro şi www.myticket.ro

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *