vineri , 8 decembrie 2023

Joe Satriani, rock instrumental de zile mari la Sala Palatului

Satriani

Joe Satriani a susținut aseară un concert de zile mari la Sala Palatului. Aflat pentru prima oară în România, rockstarul și-a pus serios la lucru cele patru celebre chitare Ibanez create special pentru el. O sală arhiplină a aplaudat îndelung piese pe care românii le aveau gravate în suflet și le așteptau live de ani întregi, de la Always With Me, Always With You” la „Summer Song”. Concertul a fost organizat de Events.

Nicu Patoi, unul dintre cei mai buni chitariști ai României la momentul actual, și-al său PLATONIC BAND, au deschis concertul, cu piese de pe ultimul lor album „Sweet Little 6String”. „Am fost încântat de reacția publicului, mai ales la piesa Legacy. Un public bun și numeros”, spune Nicu Patoi.

Aproape două ore de rock instrumental și aplauze generoase din partea românilor, care au primit cu multă căldură cel de-al 14-lea album din cariera lui Joe Satriani, proaspăt lansatul „Unstoppable Momentum”. Disc despre care Satch spune că „are o abordare oarecum experimentală, cu influențe din toate colțurile lumii – de la muzică clasică la muzică tradițională indiană, și încorporează chiar puțină… comedie. E pur și simplu distractiv de ascultat. Am vrut ca fiecare moment să fie foarte melodios. Am căutat cea mai puternică melodie posibilă și cel mai puternic riff”, adaugă el. La final de spectacol, fanii de toate vârstele (cea mai tânără spectatoare – doi ani și patru luni) au luat cu asalt standul cu tricouri și cu CD-uri originale Joe Satriani.

Foto: Tiberiu Crișan

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *