vineri , 8 decembrie 2023

Johnny Depp este „Mortdecai” într-o comedie de spionaj, la cinema

M

Pungași , aventurieri și cuceritori. Acestea sunt rolurile care l-au făcut celebru pe Johnny Depp, răsfățatul Hollywood-ului de câțiva ani buni încoace. Actorul își adaugă în palmares o nouă performanță: aristocrat britanic iubitor de artă. Artistul se folosește de farmecul său, de performațele actoricești care l-au făcut unic pentru a crea o comedie de spionaj unică.

Povestea filmului îl are în centru pe dealerul de artă aristocrat Charles Mortdecai (Johnny Depp), aflat în căutarea unui tablou furat, despre care se spune că ar conține un cod secret ce oferă acces la comorile ascunse ale naziștilor. Pentru a-şi duce misiunea la bun sfârşit, eroul trebuie să păcălească răufăcători ruşi, agenţi secreţi ai MI5, un terorist internaţional, dar şi pe superba sa soţie, Johanna.

Filmul are la bază romanul de succes The Great Moustache Mystery, ultimul  din seria imaginată de Kyril Bonfiglioli. Autorul – personaj este un fost dealear de artă devenit redactor şi, ulterior, scriitor. Personajul Charlie Mortdecai a fost descris ca un anti-erou, iar aventurile sale s-au extins pe parcursul a patru cărţi, ultima publicată după moartea autorului.

Din distribuția filmului mai fac parte Gwyneth Paltrow, Ewan McGregor, Paul Bettany și Olivia Munn. David Koepp (Ghost Town, Premium Rush) a regizat filmul, după un scenariu de Eric Aronson (On the Line).

Din 23 ianuarie, „Mortdecai” va rula în cinematografele din toată țara, fiind distribuit de InterComFilm Distribution.

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *