joi , 7 decembrie 2023

Johnny Hallyday a murit, la 74 de ani

foto

Celebrul artist francez Johnny Hallyday a murit, la vârsta de 74 de ani, a anunțat biroul Președintelui francez, miercuri.

„Toți purtăm în noi o parte din Johnny Hallyday (n.r. referire la cel mai recent album realizat sub bagheta lui, „On a tous quelque chose de Johnny”, ce conține piesele starului rock interpretate de alți artiști) . Publicul este astăzi în lacrimi, și întreaga țară e îndurerată”, a declarat președintele Emmanuel Macron. Vestea a fost confirmată și de soția artistului, Laeticia. „Johnny Hallyday ne-a părăsit. Scriu aceste cuvinte fără să le cred. Cu toate astea, e adevărat. Soțul meu nu mai este cu noi. Ne-a părăsit, în această seară, așa cum a trăit, cu demnitate și curaj”, a spus soția cântărețului francez, citată de BBC.

Hallyday se afla în tratament pentru cancer pulmonar, după cum declarase în luna martie a acestui an.

Pe numele lui real Jean-Philippe Smet, Hallyday a avut o carieră ce s-a întins pe durata a peste 50 de ani și era supranumit „Elvis al Franței”. A vândut peste 100 de milioane de discuri și a jucat în multe filme, cum ar fi „Les parisiennes”, „Terminus” sau „La gamine”. Acum câteva luni, a anunțat că pregătește un turneu pentru anul viitor.

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *