duminică , 24 septembrie 2023

Jonah Hill a primit doar 60.000 de dolari pentru rolul din „Lupul de pe Wall Street”

JH

Banii sunt principala motivație a personajelor din „Lupul de pe Wall Street”, însă actorii care au jucat în filmul lui Martin Scorsese nu par să fi fost influențați de (in)consistența salariilor lor. Actorul Jonah Hill a acceptat să lucreze pentru acest film în schimbul a 60.000 de dolari, o sumă modestă pentru un blockbuster.

Hill, care interpretează rolul prietenului lui Jordan Belfort (Leonardo DiCaprio), a declarat că a acceptat această sumă de bani pentru că era entuziasmat să joace în acest film semnat de Martin Scorsese. „Nu faci un film ca ăsta pentru bani. Faci 22 Jump Street pentru bani”, a spus Jonah Hill în emisiunea de radio realizată de Howard Stern. Actorul a adăugat că Scorsese, care a fost nominalizat la Oscar pentru „Lupul de pe Wall Street”, este unul dintre regizorii săi preferați, notează The Independent.

Jonah Hill, în vârstă de 30 de ani, a mai dezvăluit că și-a luat partitura în serios, exersându-și personajul îndelung și dând telefoane în timp ce purta dinți falși, care să-i confere lui Donniw Azoff alura dorită de regizor. Hill a primit recent cea de-a doua nominalizare la Oscar, pentru acest rol, pentru Cel mai bun actor în rol secundar. Pe lângă aceasta, „Lupul de pe Wall Street” a primit alte patru nominalizări la ediția din acest an a premiilor Oscar: pentru Cel mai bun regizor, Cel mai bun film, Cel mai bun scenariu adaptat și Cel mai bun actor în rol principal.

Leonardo DiCaprio este nominalizat pentru a patra oară la Oscar, pentru rolul principal, al lui Jordan Belfort, după ce a câștigat un Glob de Aur pentru Cel mai bun actor.

Jonah Hill a mai fost nominalizat la Oscar în 2012, pentru interpretarea sa din filmul „Moneyball”.

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *