duminică , 17 octombrie 2021

José Carreras lansează un nou album, înaintea concertului de la Bucureşti

JC

Pe data de 6 decembrie, la o zi după ziua de naştere a marelui tenor şi înainte cu nouă zile de concertul de la Bucureşti, José Carreras lansează un nou album.

Noul material discografic al celebrului tenor se numeşte „25 – Meraviglioso” şi face referire la recuperarea tenorului din cumplita boala de care a suferit – leucemia, la revenirea sa de acum 25 de ani şi la toate momentele extraordinare, concertele memorabile şi recitalurile care au urmat anului 1988, printre care şi cel de la Arcul De Triumf din Barcelona, precum şi cel de la Opera de Stat din Viena.

Acest nou album va fi disponibil pentru cumpărători începând cu data de 6 decembrie, la doar o zi după cea de-a 67 aniversare a tenorului catalan. Discul a fost produs de Christian Kolonovits, compozitorul operei „El Juez” („Los Niños Perdidos”) şi conţine bucăţi muzicale clasice precum „Adoro”, „La Strada”, „Meraviglioso” şi colaborări cu artişti precum José Feliciano, Lang Lang, Richard Galiano, Alison Balsom şi David Garrett.

Fanii celebrului tenor au ocazia să îl asculte live pe artist pe data de 15 decembrie, la Pavilionul Central de la Romexpo Bucureşti. Acesta îi va încânta cu piese precum „White Christmas”, „O Holy Night”, „Let It Snow” şi multe altele. Anul acesta, José Carreras va fi acompaniat de Orchestra Naţională Radio, condusă de David Gimenez, şi de Corul Radio.

Pentru Gala de Crăciun din 15 decembrie toate locurile vor fi pe scaune. Preţurile biletelor sunt următoarele:

–  650 lei (categoria VIP)

–  500 lei (categoria 1)

–  400 lei (categoria 2)

–  300 lei (categoria 3)

–  250 lei (categoria 4)

–  200 lei (categoria 5)

–  150 lei (categoria 6 – vizibilitate redusă)

Biletele pot fi achiziţionate din următoarele locaţii: Magazinul BILETOO din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de lângă McDonald’s), Sala Palatului, Librăriile Adevărul şi Eminescu, Magazinele Flanco, Muzica, Palatul Naţional al Copiilor, Magazinul Biletfan – staţia de Metrou Unirii 1. Cei ce doresc să comande biletele online o pot face de pe BILETOO.ro, BILET.ro, BLT.ro, BILETE.ro şi MyTicket.ro.

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *

Navighează pana sus