duminică , 22 mai 2022

Julia Roberts: „Oamenii ar trebui să înțeleagă că nu există nimic unic în ce mă privește”

Julia

A fost ani la rând cel mai bine plătită actriță de la Hollywood, are un Oscar pe noptieră, un premiu Bafta și trei Globuri de Aur, dar cu toate astea, Julia Roberts spune că „nu există nimic unic” în ce o privește și că publicul nu ar trebui să așeze celebritățile pe un piedestal. Într-un interviu recent, artista subliniază că oamenii caută, de fapt, aceleași lucruri, indiferent dacă sunt celebri sau nu.

„Oamenii ar trebui să înțeleagă că nu există nimic extraordinar de unic în ce mă privește”, a declarat Julia Roberts, într-un interviu acordat publicației Daily Mail. „Am această profesie cu adevărat unică, dar cu toții căutăm același lucru, adică să fim înțeleși, onorați și iubiți. Detest sentimentul de a fi urcată pe piedestal, ideea falsă că am un mesaj de transmis”, a adăugat vedeta din „Pretty Woman”.

Actrița a vorbit și despre diferitele fațete ale industriei cinematografice, unde pragul dintre benefic și distructiv este foarte lesne de trecut. „Lucrez într-o industrie care vrea să mă facă să mă simt ca și copilul ei, să mă răsfețe și să mă distrugă”, a spus Julia Roberts, adăugând că locul unde își găsește echilibrul este familia ei: soțul său, cameramanul Danny Moder, și cei trei copii ai lor, gemenii Hazel și Phinnaeus, în vârstă de opt ani, și Henry, în vârstă de șase ani. „Întotdeauna mă trezesc prima dimineața și pregătesc totul pentru familia mea. În semi-întuneric, îmi acord un moment în care să fiu recunoscătoare sau meditez, sau fac orice altceva e nevoie ca să devin conștientă. Am nevoie de echilibrul acesta, de a începe fiecare zi fiind foarte sigură de cine sunt și de locul meu în lume”.

„Eram pierdută, mă loveam de pereți, nu puteam dormi”

După relații cunoscute – cu Liam Neeson, Dylan McDermott, Matthew Perry și Kiefer Sutherland – și după un mariaj de doi ani cu artistul country Lyle Lovett, Julia Roberts s-a îndrăgostit de Daniel Moder, pe platourile de filmare ale peliculei „The Mexican”, în anul 2000. Cei doi s-au căsătorit doi ani mai târziu. „Danny și cu mine nu lucrăm în același timp. Așa că pot să fiu cu adevărat devotată vieții mele casnice, iar când apare un proiect care-mi atrage atenția, să mă dedic lui”, explică actrița. Cel mai nou film la care a lucrat a fost „August: Osage County”, unde joacă alături de Meryl Streep. În timpul filmărilor, dezvăluie că i-a fost foarte greu să stea departe de familia sa. „M-am simțit a nimănui. Eram pierdută, mă loveam de pereți, nu puteam dormi. Îmi era dor de familia mea. Mi-am dat seama că nu mai sunt aceeași persoană – acea persoană care obișnuia să călătorească prin toată lumea de una singură”.

În final, vorbind despre fericire, Julia Roberts spune că aceasta nu vine în viețile noastre în mod natural. „Fericirea are nevoie de câte un mic efort din partea noastră în fiecare zi. Să primești și să oferi dragoste, să faci alegerile corecte, să iei o gustare sănătoasă. Sunt toate acele lucruri mici la care trebuie să participi activ, în fiecare zi, ca să fii fericit”, crede actrița.

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *

Navighează pana sus