miercuri , 4 octombrie 2023

Julio Iglesias a lansat „Fallaste Corazón”, primul single de pe noul său album

Julio Iglesiasfoto

Julio Iglesias a lansat recent piesa, Fallaste corazón”, un single care precede noul album al artistului, intitulat MÉXICO – Julio Iglesias”. Artistul latino cu cele mai mari vânzări din istorie revine pentru a plăti un nou tribut uneia dintre primele ţări care l-au văzut crescând încă de la lansarea primului său album, “Mexican”, în 1976.

Julio Iglesias a cântat în Mexic pentru prima dată în anii ‘70 şi a cucerit din prima secundă cel mai mare public din lume vorbitor de limba spaniolă. Artistul s-a îndrăgostit de Mexic, fiind un mare cunoscător a culturii, istoriei, muzicii şi obiceiurilor acestuia.

„Mexic este o ţară pe care o iubesc nespus de mult. Poporul mexican mi-a dăruit multe momente de neuitat. Cunosc această ţară ca şi cum ar fi patria mea şi o port mereu în suflet”, declară artistul.

“MÉXICO – Julio Iglesias” este titlul ce dă viaţă acestui proiect care va fi lansat pe 18 septembrie 2015. Artistul îşi reînnoieşte legăturile cu poporul mexican prin repertoriul său dintotdeauna şi cu stilul său unic şi inegalabil de a interpreta aceste cântece. Douăsprezece piese cu iz mexican, în stilul Julio Iglesias şi cu un aranjament muzical demn de secolul XXI. „Muzica mexicană este universală, iar compozitorii ei sunt legendari”, crede Julio Iglesias, care a scris o dedicaţie emoţionantă acestori compozitori, dedicaţie ce se va găsi pe coperta albumului. „Acest disc este dedicat acestor mari compozitori care, generaţie după generaţie, ne-au umplut vieţile de dragoste, nostalgie, amintiri şi momente care, în ciuda trecerii timpului, rămân vii în sufletele noastre. Cu tot respectul şi cu o profundă admiraţie”.

Odată cu lansarea acestui disc, Julio Iglesias va depăşi numărul de 80 de albume lansate începând cu anul 1968.  Având o incredibilă traiectorie de-a lungul celor 47 de ani de hituri şi albume, cele peste 300 milioane de discuri vândute i-au adus titlul de „Cel mai vândut artist latino din istorie” şi i-au asigurat un loc în primii 10 cei mai vânduţi artişti din lume în toată istoria muzicii.

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *