vineri , 8 decembrie 2023

„Jurassic Experience”: show live pentru copii și adulți, la Sala Palatului

jurassic experience

Pe 7 decembrie, micuții savanți, dar și adulții pasionați de lumea dinozaurilor sunt invitați la „Jurassic Experience”, o aventură captivantă pe tărâmul magic al celor mai puternice creaturi.

Grație tehnologiei de ultimă generație, scena Sălii Palatului va căpăta dimensiuni ficționale pentru a aduce la viață o lume misterioasă, dominată de brontozauri gigantici, velociraptori, stegozauri, precum și de regele lor neîncoronat, Tiranosaurus Rex, ce îi vor provoca pe eroii lumii reale să lupte pentru supraviețuire.

„Jurassic Experience”, este o poveste menită să înduioşeze și să încânte privirile spectatorilor de toate vârstele. Conceput într-o manieră originală, succesul  show-ului „Jurassic Experience” va fi amplificat prin muzică și culoare, la care se adaugă decoruri, costume fascinante, dar și proiecții video și efecte speciale unice.

„Jurassic Experience” este un show live, recomandat copiilor cu varsta de peste trei ani.

Evenimentul este organizat de Phoenix Entertainment, iar biletele sunt disponibile în reţeaua Eventim, la magazinele partenere, precum și online, pe www.eventim.ro. Preturile acestora diferă în funcție de categoria de loc, după cum urmează: VIP –  170 lei, Cat. 1 – 130 lei, Cat. 2- 100 lei, Cat. 3 – 70 lei și Cat. 4 – 45 lei.

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *