vineri , 5 martie 2021

Katherine Jackson: Michael mi-a spus că nu voia să mai danseze Moonwalk la 50 de ani

MJ

Katherine Jackson a declarat că a fost surprinsă că fiul ei, Michael, a acceptat să susțină turneul „This Is It”, întrucât „regele pop” glumea deseori despre faptul că va ajunge un artist bătrân și spunea că nu își dorește ca, la vârsta de 50 de ani, să mai facă reprezentații cu celebrul său stil de dans, Moonwalk.

În declarația pe care Katherine Jackson a făcut-o în cadrul procesului intentat  împotriva AEG Live, promoterul turneului „This Is It”, Katherine Jackson afirmă: „Glumea mereu spunând că nu vrea să mai danseze Moonwalk la 50 de ani”. Mama starului susține că Michael i-a spus acest lucru cu doi ani înainte de a accepta să-și reia concertele, notează TMZ.com.

Katherine Jackson a depus, astăzi, o nouă mărturie în procesul de 40 de milioane de dolari pe care l-a intentat companiei AEG Live. Ea acuză promoterul că nu a ținut cont de starea fragilă de sănătate a fiului ei și că l-a angajat pe doctorul Conrad Murray, care în prezent se află după gratii, pentru omor involuntar. Medicul lui Michael Jackson a fost condamnat după ce instanța a stabilit că i-a administrat artistului o doză fatală de Propofol.

Michael Jackson a murit pe 25 iunie 2009.

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *

Navighează pana sus