vineri , 8 decembrie 2023

„Killing Time”, un nou film de Florin Piersic Jr, are premiera pe 1 martie

KillingTime1

Gen: Comedie, Crimă, Dramă

Scenariul și regia: Florin Piersic Jr.

Cu: Florin Piersic Jr., Cristian Ioan Gutău, Olimpia Melinte, Daniel Popa, Florin Zamfirescu

Doi asasini plătiți își așteaptă viitoarea victimă într-un apartament gol. Orele se scurg. Tensiunea crește. Glumițele nevinovate se transformă în împunsături ironice. Insultele devin amenințări. Va curge sânge.

Au trecut șapte ani de când Florin Piersic Jr. a regizat un lungmetraj. „Killing Time” reprezintă o revenire în forță a excentricului artist, atât în spatele camerelor de filmare, cât și în ipostaza de actor. Filmul este prezentat ca fiind o comedie extrem de neagră despre doi ucigași cu simbrie care au viziuni teribil de diferite asupra vieții. Și a morții. Povestea îi aparține lui Florin Piersic Jr., imaginea e semnată de Cristian Stan, iar muzica originală a fost compusă de Karl Ritter.

„Killing Time pleacă de la un clișeu simplu, de la o situație deja folosită într-o mie de alte filme. Tocmai de-asta, în primele secvențe, nici măcar nu evită parodierea unor filme-cult ale genului noir. Dar filmul vrea de fapt să ajungă într-o zonă mai puțin explorată, spunând într-un alt fel o poveste despre viață și moarte”, explică Piersic Jr.

Filmul va avea premiera în cinematografe pe 1 martie.

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *