sâmbătă , 2 decembrie 2023

Lara Fabian pregătește un nou album, cu piese în limba engleză

lara-fabian

De curând, celebra cântăreață Lara Fabian a demarat înregistrările pentru realizarea unui nou material discografic, ce urmează a fi lansat în luna martie a anului viitor. Albumul va fi produs integral într-un studio din Stockholm, Suedia, iar melodiile vor fi interpretate exclusiv în limba engleză.

Chiar dacă, până la acest moment, artista nu a vorbit despre un nou turneu de promovare, planificat pentru anul 2017, fanii din România beneficiază, totuși, de un avantaj major. În mai puțin de o lună, Lara Fabian va concerta, pentru prima dată, la Sala Polivalentă din Craiova.

Așa cum era de așteptat, spectacolul se bucură de atenția publicului. Biletele pentru concertul din 11 decembrie sunt la mare căutare, iar organizatorii estimează că reprezentația artistei Lara Fabian, de la Sala Polivalentă din Craiova, se va desfășura cu casa închisă.

Biletele sunt disponibile la prețuri variabile, în funcție de categoria de loc, și pot fi achiziționate atât online, accesând EVENTIM.RO sau BILETE.RO, precum și de la casele de bilete de la Sala Polivalentă Craiova, Teatrul Național Craiova, Iberico, Big Ben, magazinele Inmedio, Germanos și oficiile Poștei Române.

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *