vineri , 1 decembrie 2023

Lawrence Olivier o ura pe Marilyn Monroe și era iritat de Kirk Douglas

ML

Lawrence Olivier își critica partenerii de distribuție, declarând că o ura pe Marilyn Monroe, că era iritat de Kirk Douglas și Burt Lancaster și că „nu avea nevoie să ia lecții de actorie de la ei”. Declarațiile lui Olivier au fost înregistrate de un ziarist cu scopul scrierii unei biografii, care însă nu a fost lansată niciodată.

La aproape 25 de ani de la moartea lui Lawrence Olivier, văduva acestuia, Joan Plowright, și-a dat acordul ca înregistrările să fie transformate într-o autobiografie, informează contactmusic.com. În aceste înregistrări, care cuprind un interviu realizat de jurnalistul Philip Ziegler, Olivier își critică dur colegii de filmări, spunând despre Marilyn Monroe că „o ura”. Cei doi au jucat împreună, în 1957, în filmul „Prinţul şi dansatoarea/ The Prince and the Showgirl”. „Ura mea pentru ea a fost una dintre cele mai puternice emoţii pe care le-am simţit vreodată”, spunea Laurence Olivier. Cu toate astea, el se declara uluit de performanța lui Monroe pe marele ecran. „Am fost uluit de cât de minunat arăta Marilyn pe ecran”, mărturisea el.

De asemenea, actorul mai spune că Joan Fontaine, partenera sa din filmul „Rebecca”, era „dezgustătoare”, iar Merle Oberon, colega sa din distribuţia filmului „La răscruce de vânturi”, era „o amatoare mică şi proastă”. Actorul britanic era iritat și de Kirk Douglas și de Burt Lancaster, în timpul filmărilor pentru „The Devil’s Disciple”, declarând despre ei: „ N-aveam nevoie să iau lecţii de actorie de la ei doi”.

Cartea autobiografică, intitulată „Olivier”, va fi lansată pe 13 septembrie 2013.

Foto: www.digitalspy.com

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *