marți , 5 decembrie 2023

Leonard Miron și-a dat demisia din TVR: „M-am săturat să justific ceea ce fac în pat”

Leo1

Leonard Miron a declarat că și-a dat demisia din Televiziunea Română, după 20 de ani de activitate în această instituție. Într-un text cuajos, publicat pe blogul său, prezentatorul TV spune că „s-a plictisit de compromisul devenit calitate editorială” și de faptul că trebuie să justifice „ceea ce face în pat”.

„În urmă cu ceva ani, un om de la care am învăţat multă televiziune îmi spunea că trendul în TVR este să ai în jur proşti şi fraieri promovaţi: primii te vor scoate in evidenţă conform axiomei chior în ţara orbilor, iar ceilalţi nu te vor contrazice niciodată de frică să nu-şi piardă mămăliga cu gust de franzelă. La ceva timp de la acea conversaţie constat că acel trend a devenit politică managerială”, scrie Leonard Miron.

„Şi uite aşa, după 20 de ani, mi-am scris demisia; evident, într-un moment contestabil, de unii; doar am auzit fraza ai luat locul unuia care ar fi meritat să stea de atâtea ori în ultimele săptămâni. Poate, dar o dată în viaţă pot să fiu şi eu egoist. Şi nu cred că am luat locul nimănui… cred că l-am câştigat cinstit în ultimele 7.665 de zile (…), după prima etapă de evaluare, când aveam 60 şi ceva de procente, eram o victimă, un epurat, un profesionist alungat fără milă. Când, după o contestaţie de care sunt mândru, am sărit la 80 şi ceva de procente, am devenit peste noapte omu’ puterii, inamicul public numărul 1, oaia neagră”, spune Leonard Miron pe blog.

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *