miercuri , 4 octombrie 2023

Leslie Hawke: Cele mai frumoase cinci cadouri pe care le-am primit vreodată

LeslieH

Am invitat-o pe Leslie Hawke să ne spună care sunt cele mai frumoase cinci cadouri pe care le-a primit vreodată. Fondatoarea Asociației OvidiuRo, care și-a găsit un rost în România, ajutând copii nevoiași, și-a amintit de câteva experiențe cu „aură mistică”. 

LESLIE HAWKE:

Un teolog catolic pe nume Thomas Merton a spus ceva cu care sunt de acord: „Lucrurile de care avem nevoie cu adevărat ne vin ca daruri”. Cred că un cadou cu adevărat minunat are o aură mistică. Acestea sunt darurile despre care nici nu ştiam că am avea vreodată nevoie.

  • Naşterea fiului meu a fost un cadou minunat pe care l-am primit… de la univers. Spun asta pentru că s-a dovedit a fi extrem de compatibil cu mine. Şi nu cred că sunt o mamă care ar fi fost capabilă să satisfacă nevoile oricărui copil.
  • Un alt cadou preferat este câinele meu Fletcher. Mi l-am cumpărat singură, de Ziua Îndrăgostiţilor, şi a fost un mare plus în viaţa mea, mai mult decât aş fi crezut vreodată că este posibil.
  • Un alt cadou frumos a fost o excursie în Africa, în 1985, pe care soţul meu şi-a dorit-o foarte mult, dar eu nu aveam prea mare chef de ea. Am mers doar pentru el, dar s-a dovedit a fi o iniţiativă care mi-a schimbat viaţa. De fapt, nu cred că aş fi fost acum în România dacă nu aş fi avut parte de lucrurile pe care le-am învăţat în acea excursie.
  • Un alt cadou care îmi vine acum în minte a fost o execursie neplanificată la Marele Canion. Eram într-o călătorie de afaceri în Phoenix, Arizona şi, pentru că aveam o zi liberă, am decis pe moment să conduc până la Marele Canion. A rămas cel mai frumos loc pe care l-am văzut vreodată.
  • Şi ultimul cadou primit, dar nu cel din urmă, a fost faptul că am fost trimisă de Peace Corps în România, ca voluntar. Acesta este locul unde am descoperit ceea ce vreau să fac în viaţă. Nu există cadou mai frumos decât acela de a simţi că eşti acolo unde trebuie să fii!

Leslie Hawke este mama celebrului actor Ethan Hawke și conduce, din 2004, Asociația OvidiuRo, alături de Maria Gheorghiu.

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *