marți , 5 decembrie 2023

Locuința cântărețului Randi, percheziționată într-un dosar de evaziune fiscală

Randi

Polițiștii din Ilfov au percheziționat, astăzi, locuința cântărețului Andrei Ștefan Ropcea, cunoscut sub numele de Randi, într-un dosar de evaziune fiscală în care prejudiciul a fost estimat la 100.000 de euro.

Potrivit unor surse apropiate anchetei, citate de mediafax.ro, Randi și fratele lui dețin o firmă prin intermediul căreia au organizat mai multe evenimente, dar nu au trecut onorariile în contabilitate. Anchetatorii au pătruns, astăzi, în patru locuințe, acasă la Randi şi la fratele său şi două în Otopeni, unde locuieşte contabila societăţii şi unde este sediul firmei administrate de Randi.

Cântărețul a fost de asemenea adus la audieri, la sediul Poliției lfov. La ieșire, le-a declarat jurnaliștilor că nu are la cunoștință să fi comis vreo evaziune fiscală și a subliniat că el și fratele său nu sunt acuzați, ci doar suspectați de această faptă penală. „Eu nu mă ocup cu nimic (în firmă, n.r.), eu sunt cu numele acolo, am finanţat, e o afacere de familie. Fratele meu e împuternicit. Nu suntem acuzaţi, suntem suspectaţi, nu suntem vinovaţi, suntem cercetaţi”, a spus Randi.

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *