vineri , 22 septembrie 2023

Lord of the Dance revine în România

Lord1

Cu un show nou şi o coregrafie şi mai spectaculoasă, Lord Of The Dance revine la Bucureşti, în primăvara anului viitor. Cea mai cunoscută trupă de dans irlandez va ajunge în capitala pe 14 martie, la numai câteva zile după reprezentaţiile ce vor avea loc la Timişoara şi Cluj. Spectacolul de la Bucureşti este organizat de Project Events.

Show-ul supranumit „o minune a lumii moderne” (datorită faptului că întotdeauna realizează spectacole cu casa închisă) vă aduce din nou în ţara noastră personajele mitice care redau prin dans celebra poveste din folclorul irlandez. Ani de-a rândul, artiștii  Lord Of The Dance au umplut sălile de spectacol din cele mai mari oraşe ale României, audiența fiind extrem de curioasă şi încântată să îi vadă în acţiune pe magicienii dansului irlandez.

Zeci de personaje fantastice vor purta publicul într-o lume de poveste, în care zânele şi personajele pozitive vor sta pe aceeaşi scenă cu spiritele rele, se vor lupta şi vor pierde sau vor câştiga, rând pe rând, libertatea fiind premiul pe care toate personajele îl vor împărţi la final.

Creatorul acestui spectacol este dansatorul şi coregraful Michael Flatley. Acesta deţine titlul de cel mai rapid dansator de step şi titlul de cel mai bine plătit dansator din lume. El a stabilit şi recordul Guinness pentru cele mai rapide picioare din lume. A creat şi produs show-uri precum „Lord Of The Dance”, „Riverdance”, „Feet Of Flames” şi „Celtic Tiger”.

Preţurile biletelor pentru spectacolul din 14 Martie 2013 sunt următoarele:

–   350 lei (categoria VIP)

–   300 lei (categoria 1)

–   250 lei (categoria 2)

–   200 lei (categoria 3)

–   150 lei (categoria 4)

–   100 lei (categoria 5)

Pentru toţi fanii care doresc să vadă cel mai grandios show din istoria divertismentului, biletele se pun în vânzare pe 9 Octombrie 2013, la ora 00.00, şi se pot achiziţiona din următoarele locaţii: Magazinul Biletoo.ro din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de lângă McDonald’s), Librăriile Adevărul şi Eminescu, magazinele Flanco, Muzica şi Diverta, Sala Palatului, Palatul Naţional al Copiilor şi magazinul BiletFan – Staţia de metrou Unirii 1. Lista magazinelor din alte oraşe ale ţării se găseşte aici. Cei ce doresc să comande biletele online o pot face de pe: BILETOO.ro, BLT.ro, BILET.ro, BILETE.ro sau MYTICKET.ro.

Spectacolul „LORD OF THE DANCE” va avea loc pe 14 martie 2014 la Sala Palatului din Bucureşti şi este organizat de Project Events.

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *