vineri , 22 septembrie 2023

Loredana şi Cornel Ilie au lansat clipul piesei „Nu ştiu cine eşti” – FOTO și VIDEO

Lore1

Loredana lansează astăzi un nou videoclip, pentru piesa „Nu ştiu cine eşti”, o colaborare inedită cu solistul trupei Vunk, Cornel Ilie.

Cei doi au mai cântat împreună, cel mai recent duet fiind în cadrul concertului Vunk de pe 3 octombrie, de la Sala Polivalenta, însă acest nou single marchează prima colaborare oficială a îndrăgiţilor artişti.

“Nu ştiu cine eşti”, compusă de Cornel Ilie, este „o melodie care va crea depedență”, după spusele Loredanei.

Noul videoclip a fost filmat într-un restaurant din Centrul Vechi, în regia lui Laurenţiu Rusesc. Filmările s-au desfăşurat pe durata unei zile, iar Loredana a purtat trei ţinute spectaculoase, având totodată şi trei coafuri, printre care şi o perucă blondă, cu părul scurt. „Îmi place să-mi fac fanii să trăiască la maxim orice întâlnire cu mine”, a explicat Lori.

Povestea clipului este una amuzantă: pe scurt, 12 bărbaţi, printre care şi Cornel Ilie, încearcă să-i cucerească inima Loredanei. „Clipul vorbeşte despre modul în care încercăm să găsim dragostea într-o epocă atât de trepidantă, a vitezei şi a Internetului”, a spus Loredana.

„La filmările clipului am retrăit puţin perioada liceului, când se întâmpla să am şi întâlniri pe nevăzute şi când trebuia să convingi repede o fată de care-ţi plăcea să aibă răbdare să te cunoască. Aşa că nu doar o grămadă de tineri se vor regăsi în povestea clipului, dar şi cei din generaţia mea. M-am distrat, n-am simţit deloc cum a trecut toată ziua de filmări”, a spus Cornel Ilie.

Filmari "Nu stiu cine esti"

„Nu ştiu cine eşti” va putea fi ascultată şi în cadrul concertului pe care Loredana îl pregăteşte pentru 23 noiembrie, „Magic”, la Sala Palatului.

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *