duminică , 1 octombrie 2023

Luc Besson caută designer pentru costumele din noul său film. Înscrie-te, poți fi chiar tu!

luc besson

Îți place să desenezi rochii, costume și ai trecut de faza în care le făceai doar pentru păpuși? Ei bine, o oportunitate grozavă de afirmare a apărut la orizont: celebrul regizor Luc Besson („Leon“, „Al cincilea element“, „Lucy“) a lansat o competiție destinată designerilor din toată lumea, inclusiv din România, artiștilor în curs de afirmare, designerilor de modă și de costume pentru a participa la crearea de costume care vor fi folosite în următorul său proiect!

VALERIAN ȘI ORAȘUL CELOR O MIE DE PLANETE este un SF în care deja și-au anunțat apariția Cara Delevigne, supermodel internațional și actriță în ascensiune, și Dane DeHaan, faimos pentru rolul din serialul True Blood, care vor fi protagoniștii – Laureline și Valerian, dar și alte nume faimoase precum Rihanna și Clive Owen.

Valerian (Dane DeHaan) și Laureline (Cara Develgine) sunt agenți speciali guvernamentali, însărcinați cu menținerea ordinii în univers. Comandantul lor (Clive Owen), conducătorul stației spațiale Alpha, care numără 17 milioane de locuitori strânși din toate colțurile galaxiei, este răpit, semn că nu toată lumea are aceleași interese pe pașnica stație Alpha. Forțele invizibile care conspiră în culise aruncă acum asupra omenirii amenințarea supremă – distrugerea finală.

Oricare dintre aceste personaje poate ajunge să fie îmbrăcat în creațiile tale! Pune-te repede pe schițat costume ce vor fi purtate în film de oameni, extratereștri, umanoizi și alte creaturi intergalactice într-o scenă care va avea loc la un cocktail political amplasat la bordul stației spațiale Alpha în anul 2580.

Participanții sunt încurajați să se inspire din acest video ce conține anunțul oficial făcut chiar de Luc Besson:

Vor fi alese creațiile a 20 de artiști, selectate de un juriu format din Luc Besson, Joe Zee, editor-șef Yahoo Style, și Olivier Bériot, creator de costume pentru acest film.

Premiile constau în 1000 de dolari și șansa ca ținutele câștigătoare să fie purtate de actorii din film.

Termenul limită de înscriere este 27 noiembrie 2015, iar detalii despre modul de înscriere se pot afla de aici.

Succes, ținem pumnii candidaților români!

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *