duminică , 22 mai 2022

„M Magazin” prezintă cele mai noi știri mondene, la TVR 2

MC

TVR 2 difuzează începând de luni, 11 noiembrie, în fiecare zi, de luni până joi, de la ora 21.30, emisiunea „M Magazin”, a cărei gazdă este Monica Colceriu.

Telespectatorii vor avea ocazia de a pătrunde în culisele celor mai importante evenimente mondene din București, vor fi conectați la noutățile din viața vedetelor showbizului românesc și vor putea urmări declarații în exclusivitate de la cele mai cunoscute celebrități din România. Emisiunea poate fi urmărită şi online pe TVR+.

Cum se distrează VIP-urile? Ce fac vedetele în timpul liber? Cum se îmbracă? Ce pasiuni și ce preferințe au? Cum își păstrează frumusețea? Sunt câteva dintre întrebările la care „M Magazin” va încerca să găsească răspunsurile în fiecare săptămână, la TVR 2.

„M Magazin” este un „celebrity news” cu aer dinamic, dar și ironic pe alocuri, care prezintă nu numai lumea mondenă a capitalei, ci și un tablou cât se poate de viu și de colorat al „visului american”. Astfel, alături de știrile despre viața mondenă din România, sunt dezvăluite și detalii din viața vedetelor internaționale. Și pentru că, de mai multe ori, celebritatea rezonează cu universul Hollywood-ului, cele mai proaspete știri de pe „covorul roșu” vor avea rezervat un spațiu special în cadrul emisiunii mondene de la TVR 2.

„Lumea Roxanei”, în fiecare joi

Ediția de debut a emisiunii „M Magazin”, care va putea fi urmărită luni, 11 noiembrie, de la ora 21.30, va dezvălui secretul frumuseții Andreei Raicu, greutățile pe care le întâmpină câteva dintre mămicile celebre din România, dar și ce legătură specială există între Toto Cutugno și Ramona Bădescu.

Din echipa condusă de producătorul și regizorul Petre Năstase fac parte Alexandra Rotărescu (redactor-șef) și Roxana Iliescu, care va avea o rubrică în fiecare zi de joi, denumită „Lumea Roxanei”.

„M Magazin” este o coproducție TVR 2 și Art Focus International.

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *

Navighează pana sus