marți , 21 septembrie 2021

„Mă mut sau nu mă mut? Aceasta e-ntrebarea!”, premieră la Teatrul de Comedie

Ma Mut Sau Nu Ma Mut

Te-ai amuzat copios la „Mă mut la mama” şi ai râs non-stop la „Mă mut la tata?” Primul serial de teatru din România continuă cu „Mă mut sau nu mă mut? Aceasta e-ntrebarea!” Vino să afli răspunsul la premiera spectacolului, pe 20 octombrie, la Teatrul de Comedie! Adriana Trandafir, Adrian Păduraru, Carmen Tănase, Andreas Petrescu, Gabriel Fătu, Anca Dinicu, Doina Teodoru, Ioana Ancea şi Oana Puşcatu te aşteaptă la o trilogie de comedie, în regia lui Gelu Colceag.

Echipa care a conceput și pus în scenă super comediile „Mă mut la mama” şi „Mă mut la tata” duce povestea mai departe cu spectacolul „Mă mut sau nu mă mut? Aceasta e-ntrebarea!”. Premiera va avea loc pe 20 octombrie la Teatrul de Comedie, iar protagoniștii promit „o experiență la fel de amuzantă ca și cea din episoadele precedente, o poveste sinceră, desprinsă din viața unei familii normale și transpusă în lumina reflectoarelor. O poveste cu situații de un comic imposibil, în care fiecare se regăsește, sau în care își recunoaște sora, fratele, colegul de birou, prietenul ori prietena.”

Despre ce e vorba-n piesă

Mama (Adriana Trandafir), studentă la aproape 60 de ani, vrea să guste viaţa alături de noul ei iubit (Adrina Păduraru). Situația dă însă peste cap universul băieților (Andreas Petrescu și Gabriel Fătu), care, deși ajunși la vârsta maturității, refuză să îi acorde mamei dreptul la o viață și redevin copii în nenumăratele încercări de a-l face pe iubitul mamei să dispară din peisaj. Şi tocmai când părea că dragostea a învins şi că viaţa de familie a Mamei şi a Tatălui intră pe un făgaş liniştit, cineva apare şi aruncă totul în aer! Cine? Soţia iubitului Mamei! Ce se întâmplă mai departe aflaţi pe 20 octombrie la premiera “Mă mut sau nu mă mut? Aceasta e-ntrebarea!”

Biletele se găsec la Teatrul de Comedie, la casa de bilete Startickets de la Palatul Copiilor şi online, pe bilete.ro şi startickets.ro.

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *

Navighează pana sus