sâmbătă , 2 decembrie 2023

Madonna, abuzată sexual la 19 ani: Am fost violată pe acoperișul unei clădiri

Mad1

Într-un interviu acordat revistei Harper’s Bazaar, Madonna declară că a fost violată, la începutul carierei sale, pe acoperișul unei clădiri, de un bărbat care a amenințat-o cu un cuțit. Artista tocmai ajunsese la New York să-și urmeze visul de a deveni un star.

„New York-ul nu a fost nicicum așa cum mi-l imaginasem. Nu m-a primit cu brațele deschise. În primul an, am fost amenințată cu arma. Violată pe acoperișul unei clădiri unde fusesem târâtă cu un cuțit îndreptat spre spatele meu”, mărturisește Madonna, care a vorbit în premieră despre acest episod.

Cântăreața apare pe coperta ediției de noiembrie a revistei Harper’s Bazaar, pentru care a realizat un pictorial spectaculos, semnat de fotograful Terry Richardson. „Eram sfidătoare. Hotărâtă să supraviețuiesc, să reușesc. Dar a fost greu și eram singură, și a trebuit să mă forțez în fiecare zi ca să pot merge mai departe”, spune Madonna. Vedeta mai declară că, în adolescență, nu avea mulți prieteni, căci majoritatea oamenilor o considerau „ciudată”. „Nu aveam mulți prieteni; s-ar putea să nu fi avut prieteni deloc. Dar lucrurile s-au așezat bine, până la urmă, pentru că atunci când nu ești popular și nu ai o viață socială, ai mai mult timp să te concentrezi pe viitorul tău. Iar pentru mine, asta însemna să merg la New York ca să devin o artistă adevărată. Să mă pot exprima într-un oraș de nonconformiști”.

coperta

Madonna Louise Ciccone avea 19 ani când a ajuns la New York, în 1977, cu 35 de dolari în buzunar. Vedeta a mai declarat că, în primii săi ani departe de casă, a încercat să devină dansatoare profesionistă și reușea să câștige bani „pozând goală la cursuri de artă”.

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *