marți , 21 septembrie 2021

Mai ai o șansă, anul acesta, să te lași de fumat! Diana Vasiliu reîncepe sesiunile Allen Carr

Diana

Diana Vasiliu, singurul terapeut Allen Carr din România, anunță startul unei noi serii de sesiuni anti-fumat, ce au la bază celebra metodă ușoară de a-i face să renunțe la țigări chiar și pe cei mai pasionați fumători.

Prima ședință organizată de Diana Vasiliu are loc pe 30 octombrie, însă, dacă nu mai prindeți un loc pentru această dată, vă puteți înscrie la una dintre sesiunile ce vor avea loc pe 2, 9, 16 sau 19 noiembrie. Nici în decembrie Diana nu-și întrerupe misiunea de a-i ajuta pe oameni să se lase de fumat, astfel că mai găzduiește alte trei ședințe, pe datele de 7, 14 și 18, pentru toți cei care-și doresc să-și petreacă sărbătorile respirând aer curat și să intre în noul an eliberați de viciul crunt al tutunului. Calendarul și modalitatea de înscriere le puteți găsi pe site-ul oficial Allen Carr România.

Metoda Allen Carr Easy Way constă în sesiuni de terapie anti-fumat, de grup, la finalul cărora pleci nefumător. Asta pentru că metoda Allen Carr se bazează pe argumente logice şi de bun simţ prin intermediul cărora se înlătură complet dorinţa de a mai fuma, lucrul cu care fumătorii se lupta cel mai mult atunci când încearcă să se lase fumat pe cont propriu. „Nu vorbim despre orori, nu vorbim despre motivele pentru care îţi doreşti să te laşi de fumat, ci atacăm acele motive din pricina cărora fumezi (ex. : fumez ca să mă concentrez, ca să mă calmez, ca să mă recompensez etc.)”, explică Diana Vasiliu.

În plus, metoda Allen Carr funcţionează pentru orice fumător, indiferent dacă are la activ doi ani de fumat sau 30 de ani de fumat, chiar dacă fumează cinci ţigări pe zi sau cinci pachete pe zi.

Dacă nu reușești să te lași de fumat, primești banii înapoi

Prețul unei sesiuni anti-fumat Allen Carr este de 420 de lei. Aceasta include sesiunea principală, urmată de sesiuni de suport, timp de șase luni, și asistență terapeutică după sesiune. În caz de eșec, care are o rată extrem de mică, organizația Allen Carr promite să plătească înapoi costul ședinței. „Din informaţiile pe care le avem, suntem singura organizaţie care oferă o astfel de garanţie a serviciului nostru: în eventualitatea puţin probabilă a unui insucces, vă returnăm toţi banii. Putem să oferim o astfel de garanţie tocmai pentru că rata de succes a metodei este atât de ridicată: peste 90%, în condiţiile celor trei luni de garanţie”, se arată pe site-ul Allen Carr România.

Foto: dedi.ro

Semnat de

Un comentariu

  1. fumez de 30 de ani cum mă pot lăsa?

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *

Navighează pana sus