joi , 30 noiembrie 2023

Marc Anthony şi-a amânat turneul european, din cauza violențelor din Ucraina

Marc Anthony se presenta en concierto en Miami

În urma incidentelor violente care au zdruncinat Ucraina, numeroşi artişti internaţionali au decis să anuleze concertele programate a fi susţinute atât în zona de conflict precum şi în ţările din vecinătate. La scurt timp, de la suspendarea concertelor trupei Depeche Mode, un alt artist de notorietate internaţională şi-a reconfigurat traseul turneului european. Marc Anthony şi-a amânat turneul european, iar concertele care urmau să aibă loc la Moscova, Kiev, Istanbul şi Bucureşti au fost reprogramate pentru lună martie a anului 2015.

Astfel, concertul Marc Anthony de la Bucureşti se va desfăşura în data de 31 martie 2015, în aceeaşi locaţie, la Sala Palatului. Biletele puse în vânzare pentru concertul care ar fi trebuit să se desfăşoare pe 19 mai, îşi păstrează valabilitatea pentru evenimentul care va avea loc anul viitor.

De asemenea, doar cei care vor opta pentru păstrarea biletelor, vor avea ocazia să-l întâlnească pe artist, la evenimentul ”After-Party Marc Anthony”, ce se va desfăşura într-un club din Bucureşti. Locaţia petrecerii va fi anunţată la o dată ulterioară.

În situaţia în care clienţii vor dori să îşi recupereze contravaloarea biletelor, se pot adresa agenţiei de ticketing Vreau Bilet, la punctul de vânzare bilete din Unirea Shopping Center etj.2 (Bucureşti), începând cu data de 31 martie 2014.

Decizia de a amâna concertele mai sus amintite reprezintă măsura prioritară de maximă siguranţă şi protecţie asigurată artistului şi trupei acestuia, dar şi publicului care trebuie să trăiască experiența unui concert susţinut într-o atmosferă relaxată şi plăcută.

În curând, reprezentanţii artistului vor publica un anunţ oficial, pe website-ul http://www.marcanthonyonline.com/.

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *