marți , 5 decembrie 2023

Maria Mazilu lansează „Frământările unui pisoi salvat”. Prezintă: Nuami Dinescu

Maria Mazilu lansează prima ei carte – „o carte cu pisici, dar despre oameni” -, intitulată „Frământările unui pisoi salvat”. Evenimentul are loc pe 19 decembrie, de la ora 18:00, la Seneca AntiCafe din București, în prezența publicului și a actriței Nuami Dinescu.

„Este o carte cu pisici, dar despre oameni, despre transformare și acceptare de sine, pentru copii și adulți în egală măsură”, dezvăluie Nuami Dinescu despre volumul de debut al Mariei Mazilu. „I-am urmarit evoluția de când am descoperit-o, într-o fotografie, fată tânără într-o tandră îmbrățișare cu un delfin; între timp, Maria Mazilu a devenit prietena mea, pe care o citesc ca și cum m-aș uita la un film. Era firesc, așadar, să împărțim emoțiile lansării cărții ei”, a mai adăugat actrița.

Inspirată din realitate, cartea are ca personaje trei pisoi cărora părinții autoarei le-au salvat viața. Frații Ilie și Grigore au fost găsiți primii, în albia unui pârâu, iar la trei ani distanță, a intrat în familie Bumbi, cel care va deveni și personajul principal al cărții. Povestea începe la puțin timp după ce el a fost adus în casă. Dacă în prima parte, acțiunea se concentrează pe relația dintre pisoi, pe felul în care cei maturi îl adoptă și-l învață „pisicisme”, în partea a doua, Bumbi și aventura sa în pădure devin subiectul central. Experiența trăită aici îi va dezvălui o realitate și o lume mult mai mari dincolo de gardul curții și îi va marca existența.

În calitate de invitați speciali, la eveniment vor vorbi despre carte și autoare:

Andreea Tălmăzan, psihoterapeut, psihanalist

Adriana Mocca, actriță, realizator „Cărțile Șeherezadei”

Ciprian Muntele, om de radio (Radio Tananana)

Maria Mazilu (44 ani) este juristă, absolventă a Facultății de Drept – Universitatea București. La scurt timp după terminarea facultății, a ales calea antreprenoriatului și și-a înființat propriul birou de insolvență. După 15 ani de activitate intensă, în care s-a ocupat de organizarea și dezvoltarea lui, a încheiat acest drum profesional și a revenit la pasiunile sale: scrisul și călătoritul.

Citiți și Maria Mazilu: „Niciodată nu mi-am făcut planuri. Am trăit după suflet, imprevizibil”

 

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *