duminică , 27 noiembrie 2022

Mario Vargas Llosa și-a părăsit soția și are o relație cu prima nevastă a lui Julio Iglesias

mario vargas llosafoto

Celebrul scriitor Mario Vargas Llosa și-a părăsit soția, pe verișoara sa Patricia, și are în prezent o relație cu prima nevastă a cântărețului Julio Iglesias, Isabel Preysler.

Artistul peruan, în vârstă de 79 de ani, a confirmat noua sa poveste de amor, declarând pentru revista spaniolă Hola!: „Relaţia noastră merge foarte bine. Aş prefera să nu vorbesc despre viaţa mea privată, iar Isabel este de acord cu acest lucru”.

Mario Vargas Llosa a fost căsătorit cu verișoara lui, Patricia, vreme de 50 de ani. Scriitorul a mai fost însurat cu o rudă, și anume mătușa sa, Julia Urquidi, de care a divorțat în 1964. Povestea lor i-a servit lui Llosa drept inspirație pentru faimosul său roman „Mătușa Julia și condeierul”, publicat în 1977. Acum, are o relație de opt luni cu Isabel Preysler, în vârstă de 64 de ani, alături de care a fost fotografiat în timp ce se plimbau în Portugalia. Cei doi au mai fost văzuți împreună la Madrid, după ce fuseseră la Londra, ca invitați ai Prințului Charles.

isabel preyslerfoto

Preysler a fost prima soție a cântărețului Julio Iglesias, alături de care are trei copii: o fiică, Chabeli Iglesias, și doi băieți celebri: Julio Iglesias Jr. și Enrique Iglesias. De origine filipineză, ea a fost jurnalistă și vedetă de televiziune, fiind supranumită „Perla Manilei” grație frumuseții sale.

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *

Navighează pana sus