joi , 29 iulie 2021

Marius Mihalache, invitat special în concertul lui Kitaro

MM

Unul dintre cei mai valoroşi ţambalişti din lume, Marius Mihalache, va cânta în deschiderea concertului pe care pionierul stilului muzical new age, Kitaro,  îl va susţine în data de 2 martie, la Sala Palatului din Bucureşti.

Alegerea a fost făcută de reprezentanţii artistului japonez, impresionaţi în primul rând de talentul, profesionalismul şi pasiunea artistului Marius Mihalache pentru muzică şi instrument, şi în acelaşi timp, cuceriţi de  prestaţiile sale live de succes din România sau de pe marile scene ale lumii.

Marius Mihalache a fost primul artist acceptat de Kitaro ca invitat special pentru susţinerea recitalului de deschidere, deşi rigurozitatea cu care sunt coordonate concertele star-ului japonez nu implică în nicio situaţie această variantă.

La aflarea acestei veşti excepţionale, Marius Mihalache a declarat plin de entuziasm:

”Vestea ca un artist de talia lui Kitaro m-a invitat să când în deschiderea concertului său de la Bucureşti, m-a surprins şi m-a onorat. Am înţeles că sunt singurul instrumentist care a cântat vreodată în deschiderea unui concert de-al său, iar asta mă obligă să mă pregătesc intens, pentru că acesta să rămână cu o amintire plăcută despre prestaţia mea şi despre România”.

Cine este Kitaro

Kitaro are o activitatea artistică impresionantă, a obţinut Globul de Aur, un premiu Grammy şi alte 15 nominalizări la Grammy pentru „Cel mai bun album new age”. Kitaro a cunoscut succesul la nivel mondial în urmă cu mai bine de treizeci de ani datorită stilului său unic şi a fuziunii între mai multe culturi, tehnici şi sfere de conştiinţă. Toate albumele sale sunt considerate adevărate capodopere şi înregistrează vânzări colosale, zeci de milioane de exemplare distribuite în întreaga lume.  Criticii de artă au denumit muzica lui Kitaro drept o muzică mentală sau picturi sonore.

Muzica lui Kitaro aduce idei pline de viaţă şi sentimente deseori uitate sau vise din copilărie, dupa-amieze însorite, sau nopţi liniştite, un răsărit de soare sau ipostazele naturii în ploaie. Unul dintre cele mai importante turnee din cariera lui s-a desfăşurat în SUA, unde a susţinut 25 de concerte timp de 31 de zile. A cântat în săli arhipline din New York, Chicago, Boston, Los Angeles, Atlanta, şi deseori i s-a cerut să adauge concertelor sale din timpul zilei şi câte o noapte suplimentară pentru a satisface toate cererile. O imprimare live dintr-o astfel de noapte a fost difuzată de staţiile radio aferente reţelei naţionale publice care înregistrat o audienţă RECORD.

Concertul Kitaro de la Bucureşti, va începe la ora 19:00, iar biletele sunt reţeaua Vreau Bilet la Unirea Shopping Center, etj.2, D’Arte Foto – Librăria Eminescu, la sediul din str.Octavian Goga nr.24, la Sala Palatului, în magazinele EuroGsm şi online prin www.vreaubilet.ro .Preţul unui bilet variază în funcţie de  categoria de loc, între 100 – 280 lei , iar pentru cagoria VIP – 320 lei

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *

Navighează pana sus