duminică , 27 noiembrie 2022

Mască anti-îmbătrânire: cinci ingrediente la îndemâna oricui

AvoMask

Vizita la salon este absolut esenţială o dată pe lună, însă îngrijirea de acasă, între două tratamente, contribuie la menţinerea unui ten frumos. Iată cele cinci ingrediente cu care îţi poţi crea singura propriul ritual anti-îmbătrânire. O mască de aplicat măcar o dată pe săptămână!

1. Cacao. Cercetătorii au clasificat această pudră minunată ca fiind unul din cele mai nutritive ingrediente de pe planetă. Foloseşte cacao pură, raw, iar dacă nu găseşti raw, foloseşte cacao pudră simplă, fără zahăr şi lapte. Ştiai că laptele alăturat ingredientelor puternice acţionează ca o barieră în absorbirea antioxidanţilor? Te sfătuiesc să nu asociezi niciodată laptele cu ceai, laptele cu cafea, laptele cu cacao, dacă vrei să beneficiezi de proprietăţile antioxindate ale ceaiului, cafelei sau pudrei de cacao.

2. Avocado. Conţine acizi graşi Omega 3, care sunt cunoscuţi agenţi anti-inflamatori, este un minunat hidratant şi contribuie decisiv la redarea elasticităţii pielii.

3. Ceai verde. Unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați antioxidanți. Îl puteți consuma sub formă de ceai sau, dacă nu vă place gustul, de capsule. Totuși, pentru masca aceasta aveți nevoie de ceai.

4. Miere. Agent puternic antibacterial, antifungic, antiseptic, antibiotic. Deschide porii, curăță şi detoxifiază tenul.

5. Ovăz. Este un excelent exfoliator şi o foarte bună sursă de vitamina E, zinc, seleniu, fier şi magneziu.

Amestecă un avocado pasat cu trei linguri de cacao, două linguriţe de miere şi două linguri de fulgi de ovăz. Apoi adăugă infuzia de ceai verde răcit, până când obţii o pastă. Aplică pe față, pe gât şi decolteu (evitând zona ochilor), lasă amestecul să-și facă efectul timp de 20 de minute, îndepărtează cu apă călduţă şi apoi pulverizează apă termală.

O zi frumoasă ca voi să aveţi!

Unde o puteți găsi pe Lili Psarudakis

Lili Psarudakis este cosmetolog și estetician cu o experiență de peste 15 ani în domeniu, fiind speciaizată atât în terapii faciale, cât și corporale. A absolvit școala de beauty Ergastiri din Salonik, unde a și deținut propriul său salon de frumusețe, Lili Cosmetic Institute. De asemenea, a urmat numeroase seminarii de specializare, susținute de mari companii din domeniul frumuseții, cum ar fi Bruno Vassari, Estée Lauder, La Prairie, Shiseido și Sothys. În prezent, activează la un salon bucureștean, iar dacă doriți să o contactați, o puteți face la numărul de telefon 0728.424.081, la adresa de email lilianapsa07@gmail.com sau pe Facebook.

Foto: oneclickbeautycare.com

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *

Navighează pana sus