vineri , 22 septembrie 2023

Medeea Marinescu este mamă din nou

medeeafoto

Actrița Medeea Medeea Marinescu și soțul ei, directorul de imagine George Dăscălescu, au devenit părinți pentru a doua oară. La sfârșitul lunii iunie, cunoscuta artistă a adus pe lume încă un băiat, anunțând vestea, abia ieri, prietenilor ei de pe Facebook.

„Pe 27 iunie am devenit pentru a doua oară mamă… de băiat! Sunt mamică full-time, învăț să mă împart pentru cei doi flăcăi ai mei de care sunt tare mândră. Am reluat obiceiurile de acum șapte ani (recunosc, cam uitasem ce înseamnă să te trezești noaptea, sau cum se face băița bebelușului). Norocul meu e ca Tati e foarte îndemânatic atunci când vine vorba de băiță și potolit colici!!! Iar dacă nu ne descurcăm, Luca (cel mare) ne-a spus că poate sa ne ajute el cu frățiorul!”, a scris Medeea, pe pagina ei de Facebook.

Într-un interviu pe care ni l-a acordat în august 2014, Medeea Marinescu ne mărturisea că e și soțul ei își mai doresc un copil. „Şi eu, şi George, şi Luca ne dorim mult încă un copil. Nu ştiu cum o să facem, pentru că Luca vrea un frăţior mare cu care să se joace. Sper ca el să vină cât mai curând”, spunea atunci Medeea.

Citiți AICI interviul nostru integral, însoțit de câteva fotografii de familie pe care actrița ni le-a oferit în exclusivitate. 

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *