vineri , 3 februarie 2023

Medeea Marinescu, pe scena Ateneului Român, alături de corul Madrigal

Madrigal

Pe 15 decembrie, la Ateneul Român, universul magic al sărbătorilor de iarnă îşi va deschide porţile în acorduri de pian şi şoapte de poveste: binecunoscuta actriţă Medeea Marinescu va pune în scenă un emoţionant moment introductiv pentru concertul de Crăciun al Corului Naţional de Cameră Madrigal.

In acest demers artistic de o mare sensibilitate şi căldură sufletească, Medeea Marinescu va avea alături un grup de copii ce îşi descoperă şi cultivă talentul pentru arta interpretării corale în cadrul proiectului Cantus Mundi, dezvoltat prin Asociaţia Corului Madrigal.

Nemuritoarele colinde din repertoriul Madrigalului, ce întruchipează spiritul Crăciunului tradiţional românesc, vor răsuna pe 15 decembrie pe scena Ateneului Român, în cadrul concertului extraordinar de Crăciun, care va însemna o celebrare prin muzică a bucuriei Naşterii Domnului.

Concertul se va desfăşura sub bagheta dirijorului Voicu Popescu.

Corul Naţional de Cameră Madrigal, simbol al măiestriei interpretative corale româneşti, a luat fiinţă în 1963, iar timp de 47 de ani activitatea sa a fost sinonimă cu numele dirijorului Marin Constantin, fondatorul corului. În decursul unei jumătăţi de veac, cu peste 4100 de concerte susţinute pe cele mai mari scene din ţară şi străinătate, Madrigalul a adus aproape de sufletul publicului  mai mult de 1000 de capodopere aparţinând tuturor epocilor creatoare ale istoriei muzicii româneşti şi universale.

Pentru evenimentul din 15 decembrie sunt în vânzare două categorii de bilete:

Categoria VIP – 200 lei

Categoria 1 – 150 lei

Biletele se gasesc in magazinul Biletoo din Unirea Shopping Center (parter), magazinele Flaco, Librariile Adevarul si Eminescu, la Palatul National al Copiilor, in oficiile Postei Romane, in magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro, in magazinele Germanos si Diverta, si online pe: www.biletoo.ro, www.blt.ro, www.bilet.ro, www.bilete.ro si www.myticket.ro.

Spectacolul începe la ora 20.00.

Colindele Madrigalului vor mai ajunge în această iarnă la Iaşi (Opera Română), pe 9 decembrie, şi la Braşov (sala Reduta), pe 13 decembrie. Pentru spectacolele din ţară, biletele sunt disponibile la casa de bilete a sălii de spectacol.

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *

Navighează pana sus