sâmbătă , 2 decembrie 2023

Megadeth revine la Bucureşti pe 22 mai, la Arenele Romane

group

La mai puţin de un an de la ultima vizită în Bucureşti, Megadeth revine în forţă, pe 22 mai, la Arenele Romane, pentru un nou concert live. Primirea călduroasă a miilor de fani români care i-au aplaudat minute în şir, anul trecut, la Ost Fest, i-a convins pe membrii Megadeth să revină cu un spectacol nou, dar la fel de incendiar.

Trupa Megadeth a fost fondată de Dave Mustaine în 1983 în Los Angeles, imediat după plecarea lui din Metallica. În scurt timp de la fondarea trupei au reuşit să aducă în atenţia publicului american stilul thrash metal. Ovaţionatâ atât de public cât şi de critici, Megadeth este una dintre puţinele trupe nominalizate de şapte ori consecutiv la premiile Grammy Awards. Melodia „Contdown to Extinction” de pe albumul cu acelaşi nume îi propulsează pe locul 2 în Top 200 Billboard, imediat după lansare.

Megadeth este una dintre formaţiile care alături de Metallica, Slayer şi Anthrax au format Big4 (Big Four of Thrash) şi au concertat prima oară împreună pe aceeaşi scenă în 16 iunie 2010 la Varşovia. Big4 au ajuns în acelaşi an şi în România.

Discuri de platină, zeci de premii câştigate, milioane de fani pe toate continentele, sute de concerte susţinute live, nimic nu lipseşte din cariera de succes de peste 29 de ani a trupei Megadeth. Megadeth se diferenţiază prin stilul distinctiv al sunetului chitarei din piesele lor. Aproape fiecare melodie interpretată de ei include pasaje muzicale complexe şi solouri de chitară ce au reuşit să electrizeze publicul la fiecare apariţie live.

Pentru concertul din 22 mai de la Arenele Romane, membrii Megadeth promit surprize mari. Deşi vă fi un concert nou, din playlist nu vor lipsi piese precum „Symphony Of Destruction”, „A Tout Le Monde”, „Hangar 18” sau „Contdown To Extinction”.

Pentru concertul din 22 mai preţurile sunt următoarele:

–          100 lei (acces general)

–          125 lei (în ziua evenimetului)

Pentru toţi cei ce îşi doresc să-i asculte live pe cei de la Megadeth, biletele se vor pune în vânzare azi, 28 februarie, şi pot fi achiziţionate din următoarele locaţii: Magazinul BILETOO din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de lângă McDonald’s), Magazinul BILETOO din incinta Cinema Patria, Magazinele Flanco, Librăriile Adevărul, Magazinele Diverta, Muzică, Sala Palatului, Librăria Eminescu, Palatul Naţional al Copiilor sau Staţia de Metrou Unirii 1. Cei ce doresc să comande biletele online, o pot face de pe BILETOO.RO, BLT.RO, BILETE.RO, MYTICKET.RO şi IABILET.RO.

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *