luni , 2 octombrie 2023

Melanie Griffith și Antonio Banderas divorțează, după 18 ani de căsnicie

MA

„Ne-au dat șase luni împreună!”, a declarat Melanie Griffith despre felul în care a fost percepută inițial relația sa cu Antonio Banderas. Ei bine, au rezistat 18 ani împreună, însă vineri, actrița din „Working Girl” a introdus actele de divorț, citând „diferențe ireconciliabile”.

Deși Griffith a fost cea care a intentat divorțul, cei doi actori au oferit o declarație de presă în care susțin că se despart de comun acord. „Am decis, de comun acord și după ce am cântărit cu grijă situația, să ne încheiem cei aproape 20 de ani de căsnicie cu dragoste și prietenie, respectându-ne reciproc, atât pe noi, când și familia și prietenii noștri și timpul pe care l-am petrecut împreună”, spun Melanie Griffith și Antonio Banderas, în comunicatul remis presei de reprezentantul lor, citat de Daily Mail.

Actrița, în vârstă de 56 de ani, cere instanței custodia legală a fiicei sale și a lui Banderas, Stella, care va împlini în curând 18 ani. Totodată, vedeta solicită o pensie alimentară pentru fiica ei, cât și sprijin financiar din partea fostului ei partener de viață.

Acesta este cel de-al patrulea divorț al lui Melanie Griffith. Ea a fost căsătorită cu Steve Bauer, iar apoi a avut două căsnicii cu actorul Don Johnson. Pentru Banderas, în vârstă de 53 de ani, este al doilea divorț.

Griffith și Banderas s-au îndrăgostit, în 1995, pe platourile de filmare ale peliculei „Two Much”. Atât presa, cât și apropiații celor doi actori s-au declarat neîncrezători în viitorul relației lor. „Ne-au dat șase luni împreună!”, a declarat Melanie Griffith, într-un interviu mai vechi, adăugând că ea și soțul ei se reîndrăgostesc permanent unul de celălalt. Cei doi nu au avut însă o relație ușoară, confruntându-se frecvent cu dependența binecunoscută față de droguri și alcool a actriței. În plus, în 2009, Melanie a fost supusă unei intervenții chirurgicale pentru tratarea unui cancer de piele.

În ciuda problemelor lor în căsnicie, Griffith și Banderas au continuat recent să lucreze împreună: în luna decembrie, urmează să fie lansat filmul „Akil”, în care actrița joacă în regia (încă) soțului ei.

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *