joi , 7 decembrie 2023

Mengotti, la cinci ani: Giorgio Armani și-a prezentat prima colecție în România

Main

Peste 150 de invitați din lumea oamenilor de afaceri și din showbiz, politicieni și jurnaliști au sărbătorit, miercuri seară, alături de Mengotti, cinci ani de când magazinul multi-brand s-a lansat în România. Momentul care a atras atenția tuturor a fost prezentarea primei colecții Giorgio Armani la București.

Gazda evenimentului a fost restaurantul Casa Doina, o clădire veche și fermecătoare, aflată acum în proprietatea Doinei Popoviciu Dincă. Într-una dintre sălile localului, Giorgio Armani – care nu a putut fi prezent la eveniment – a lansat cele mai prețioase piese ale colecției sale de primăvară/vară 2013. Aproximativ 20 de modele au defilat prin fața publicului extrem de atent la propunerile vestimentare ale celebrului designer italian. Nu au lipsit, din primele rânduri, criticul de modă Ovidiu Buta, stilista Ana Morodan (www.highstreetcardigans.com), designerul Stephan Pelger, jurnalista de modă Roxana Voloșeniuc (Elle), alături de soțul ei, Alexandru Popescu, precum și alți jurnaliști de la reviste de profil. Printre persoanele publice care au gustat un pahar cu șampanie și cel puțin una dintre irezistibilele prăjituri ale Casei Doina, le-am remarcat pe Andreea Esca, venită alături de soțul său, Alexandre Eram, Maria Marinescu, Simona Pătruleasa, Emma Zeicescu și Cosmin Stan, Giulia Nahmany și Ruxandra Hurezeanu.

Adriano Mengotti  este reprezentantul celei de-a patra generații de antreprenori în domeniul modei, care din 1889 până în prezent, au creat una din cele mai importante rețele de magazine de modă din regiunea Veneto, Italia,  având un lanț de zece boutique-uri.

Mengotti Giorgio Armani

Giorgio Armani
Giorgio Armani
Giorgio Armani
Giorgio Armani
Giorgio Armani
Giorgio Armani
Giorgio Armani
Giorgio Armani
Giorgio Armani
Giorgio Armani
Giorgio Armani
Giorgio Armani
Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *