duminică , 17 octombrie 2021

Mergeți la Yard Sale de noiembrie?

Yardsale

În căutare de comori, sute de scotocitori vor veni sâmbătă, 16 noiembrie, la Dianei 4 (str. Dianei, nr.4, zona Piaţa Rosetti). Repuneți în folosinţă haine, pantofi, bijuterii, obiecte decorative, obiecte electrocasnice, cărora le puteți găsi din nou sens și pe care le veți integra firesc în viaţa noastră.

Sâmbătă, pe 16 noiembrie, de la 10:00 la 18:30, scotoceşti şi găseşti la preţuri minime comori de care ne-am plictisit, care nu ne mai încap, pe care nu mai avem unde să le depozităm.

Pentru că Yard Sale este o formă de reciclare absolut necesară oricărei societăţi consumeriste, faci schimb, vinzi la preţuri mici sau dai o altă utilitate lucrurilor uzate moral, dar nu neapărat fizic. La finalul fiecărei ediţii participanţii donează o parte din hainele rămase nevândute unei case de plasament.

Astfel, Yard Sale Dianei 4, în sâmbăta din 16 noiembrie 2013, de la 10:00 la 18:30, te aşteaptă să scotoceşti în multe dulapuri, cufere, valize pline de minuni la cel mai eco responsabil târg din oraş.

Intrare liberă!

Yard Sale este un proiect care are ca scop statornicirea noţiunii de “Yard Sale – REUSE, RECYCLE!” şi în România, printre tinerii consumatori, prin organizarea de evenimente lunare.

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *

Navighează pana sus