luni , 2 octombrie 2023

„Metamorphosis”: Marithé lansează rochia de mireasă 5 în 1

marithea

Salonul Marithé lansează un concept unic vara aceasta, prin colecția „Metamorphosis”, ce cuprinde rochii de mireasă care se pot transforma, în funcție de gustul purtătoarei și de momentele din cea mai importantă zi din viața sa. Vedeta noii colecții este rochia „Marithéa” – o rochie de mireasă 5 în 1 – care poate lua forme diferite, păstrându-și totodată alura feminină și festivă.

Rochiile colecției „Metamorphosis” sunt lucrate manual și trec într-o clipă de la un model impresionant tip prințesă, la o versiune sexy gen sirenă sau la o variantă scurtă, deosebit de comodă. În plus, creatorii Marithé propun și versiunile cu bolero sau cămașă, ce conferă unei rochii sexy acea notă de sobrietate necesară în momentul cununiei religioase.

Cea mai spectaculoasă dintre creațiile colecției „Metamorphosis” este, de departe, rochia „Marithéa”, o rochie de mireasă 5 în 1, care satisface capriciile oricărei femei pregătită să spună „da”. Asta pentru că „Marithéa” poate fi purtată în cinci variante diferite – prințesă, prințesă cu brațele acoperite, sirenă, scurtă și sexy sau balerină – mireasa lăsând celor din jur senzația că și-a schimbat ținuta de cinci ori pe parcursul zilei nunții. Transformările se fac însă comod și practic, rochia fiind prevăzută cu nasturi și fermoare discrete ce inlesnesc trecerea de la o versiune la alta. Un alt avantaj al acestei rochii, ca de altfel al tuturor rochiilor din colecția „Metamorphosis”, este faptul că ele pot fi refolosite, rochița de bază putând fi creată în orice culoare și purtată, apoi, la o petrecere sau în club.

Week-end-ul mireselor nehotărâte, între 5 și 7 iulie

Salonul Marithé își deschide ușile, în acest week-end, tuturor mireselor care nu și-au găsit încă rochia de mireasă și nu s-au hotărât ce model să aleagă. Astfel, de vineri, 5 iulie și până duminică, 7 iulie, între orele 10.00 și 19.00, sunt așteptate la sediul Marithé toate viitoarele mirese care vor să admire rochiile concept 2, 3, 4 sau 5 în 1 și să se bucure de o reducere de 30 % la toate creațiile „Metamorphosis”. Totodată, organizatorii evenimentului au pregătit reduceri de 50 % pentru toate rochiile aflate pe stocul Marithé, precum și premii constând în vouchere pentru ședințe de machiaj, coafură sau tratamente VIP pentru ten.

Viitoarele mirese sunt așteptate la sediul Marithé din Strada Clucerului, numărul 4. Accesul se face pe bază de programare, la numărul de telefon 0720.355.285.

Semnat de

Un comentariu

  1. păcat că fotografiile nu sunt

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *