vineri , 1 decembrie 2023

Metropolis participă cu trei piese la Festivalul Național de Teatru

FNT

În perioada 25 – 29 octombrie 2014, Teatrul Metropolis este invitat să participe cu trei producţii remarcabile la cea de-a XVIII-a ediţie a Festivalului Naţional de Teatru: „Lecția de Violoncel”, „Tartuffe” și „Vocea umană”, care se vor juca la sediul Teatrului Metropolis, din strada Mihai Eminescu, nr. 89.

Comedia „Lecția de Violoncel”, de Mona Radu, în regia lui Felix Alexa, va avea două reprezentaţii, în zilele de 25 şi 26 octombrie, de la orele 19.00. În distribuție îi regăsim pe Radu Beligan, Lamia Beligan, Marius Manole, Tania Popa/Rodica Ionescu şi Mona Radu, scenografia fiind semnată de Nina Brumuşilă.

„Tartuffe” sau „Impostorul”, de J.B.P. Molière, este programat în cadrul FNT 2014, în 27 octombrie, ora 20:00 şi 28 octombrie, ora 20:30. Direcția de scenă: Victor Ioan Frunză, decorul şi costumele: Adriana Grand. În rolul titular: George Costin (premiul UNITER 2013) face o creație emblematică alături de Nicoleta Hâncu (premiul UNITER 2014), Sorin Miron, Adrian Nicolae, Adela Mărculescu, Irina Bucescu, Andrei Huțuleac, Elena Ghimpeţeanu.

Oana Pellea, nominalizată la Premiile Uniter 2012 pentru „Cea mai bună actriţă în rol principal”, va putea fi văzută în secţiunea „Maeştrii” a FNT, în spectacolul “Vocea umană”, de Jean Cocteau, scenografia Iuliana Vîlsan, regia Sanda Manu, în ziua de 30 octombrie, de la orele 20:30.

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *