vineri , 22 septembrie 2023

Michael Douglas a mințit în legătură cu tipul de cancer de care a suferit

FRANCE-FILM-FESTIVAL-CANNES

Michael Douglas recunoaște că a mințit în legătură cu tipul de cancer de care a suferit. Starul a explicat că, în perioada în care a dezvăluit că e bolnav, se afla pe punctul de a porni într-un turneu de promovare a filmului „Wall Street: Money Never Sleeps” și că nu a vrut ca diagnosticul său să afecteze proiectul.

Invitat în emisiunea „This Morning” de la ITV, Michael Douglas a purtat un dialog cu Samuel L.Jackson în timpul căruia a declarat, la trei ani după ce a fost diagnosticat cu cancer, că a mințit în legătură cu tipul maladiei pe care a reușit să o trateze. Deși a spus public că suferea de cancer la gât, actorul a avut, de fapt, cancer de limbă. „Asta se întâmpla chiar înainte să plec într-un turneu mare pentru Wall Street, așa că am zis că nu se poate să anulăm turneul și să spunem că nu mă simt bine. Am spus: Trebuie să ieșiți și să spuneți că am cancer, și gata”, a povestit starul, citat de Daily Mail. Însă doctorul lui a fost cel care l-a sfătuit să spună că suferă de cancer laringian, întrucât cel de limbă ar fi presupus un tratament mult mai invaziv, care i-ar fi afectat mai serios cariera. „Chirurgul a spus: Haide să spunem că este cancer la gât. L-am întrebat: Nu vrei să spunem că e cancer de limbă? De ce?, iar el mi-a spus: Ei bine, dacă chiar vrei să știi de ce, în cazul în care va trebui să facem o operație, nu va fi una prea frumoasă. O să-ți pierzi o parte din obraz și limba și altele. Așa că am spus: Ok, sigur”. Pe de altă parte, Michael Douglas nu a indus publicul în eroare privind evoluția maladiei sale, aceasta aflându-se într-adevăr în gradul al patrulea când a fost descoperită.

Actorul a mai dezvăluit că a fost diagnosticat greșit, de câteva ori, în Montreal, Canada, înainte ca un medic priceput să reușească să stabilească afecțiunea de care suferea. „O să-mi amintesc mereu privirea lui”, a spus Douglas, referindu-se la momentul în care doctorul a localizat tumoarea canceroasă aflată sub limbă. „A spus: Avem nevoie de o biopsie. Era o tumoare cât o alună la baza limbii, pe care niciun alt doctor nu o văzuse”, a declarat artistul.

În luna mai a acestui an, Michael Douglas a declarat că boala sa nu a fost cauzată de fumat, ci de virusul HPV, contactat în urma sexului oral. Cu toate acestea, reprezentantul actorului a subliniat ulterior că declarațiile acestuia au fost scoase din context.

Foto: www.huffingtonpost.com

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *