miercuri , 29 noiembrie 2023

Mihaela Rădulescu, în discuții cu TVR pentru a relua „Duminica în familie”

MR

Mihaela Rădulescu se află în negocieri cu Televiziunea Română pentru a relua emisiunea „Duminica în familie”, vedeta precizând că discuțiile nu sunt însă foarte avansate și că principalul obstacol în concretizarea acestei colaborări îl reprezintă faptul că nu poate lipsi mult timp de lângă fiul ei, Ayan, alături de care locuiește în Monaco.

„Pot spune că sunt în discuții cu TVR pentru Duminica în familie. Suntem la faza ce ar fi dacă. Am primit o variantă de format de la ei”, a declarat Mihaela pentru Pagina de Media. Ea a dezvăluit că formatul seamănă cu cel original, difuzat de Antena 1 vreme de 10 ani. „E o Duminică în familie, cu artiști și povești, actualitate și promovări, ceva nostalgie și umor, de toate. Singura problemă ar fi că nu aș putea veni săptămânal, nici pentru ei și nici pentru vreo altă televiziune, are și Ayan drepturile lui. Le-am propus să vin o dată la două săptămâni, pentru o ediție în direct și una înregistrată. Dacă vor fi de acord cu această condiție, vom putea intra mai adânc în negocieri. Nu aș pleca pentru nimic în lume pentru un proiect care să mă țină departe de copilul meu”, a spus Mihaela Rădulescu.

În perioada aceasta, prezentatoarea TV continuă negocierile cu TVR. „Aștept răspunsul de la ei în legătură cu emisiunile înregistrate, mai discutăm pe format. Dar nu sunt discuții foarte avansate. Există posibilitatea ca emisiunea să fie pe post, dar nu este nimic stabilit, cu atât mai mult semnat. Trebuie să mai adaug că nu am primit o propunere directă din partea TVR, ci de la aceeași echipă cu care am lucrat ani de zile, producătorii tradiționali ai Duminicii – Corina Voicu, Dumitru Moroșanu, Octavian Iordăchescu. Încă discutăm, ne gândim împreună, dar și separat și vom afla curând dacă suntem toți gata să pornim pe drumul ăsta. Dacă se întâmplă ca proiectul să iasă, probabil că din toamnă va fi pe post. Vom vedea. Mi s-a părut interesantă ideea ca TVR să găzduiască o emisiune ca Duminica în familie”, a mai declarat Rădulescu.

A ratat o invitație la „Dansez pentru tine”

Cele mai recente zvonuri privind întoarcerea pe „sticlă” a vedetei o dădeau drept sigură în ipostaza de membră a juriului într-o emisiune de divertisment ce va debuta, curând, la Antena 1. Cu toate astea, Mihaela neagă implicarea sa în acest proiect și mai dezvăluie că a fost nevoită să refuze și o propunere din partea ProTV, de a participa la show-ul „Dansez pentru tine”. „ Am tot primit propuneri ca invitată în diverse emisiuni, inclusiv peste vară, dar niciuna de la Antenă. Nu voi participa în vara asta la nicio producție TV, în nicio calitate (membru de juriu, moderator sau invitat) și mă tem ca nici măcar în cea mai banală, de telespectator, pentru că am o vacanță încărcată cu băiatul meu. Mi-e dor de TV, admit, îmi lipsesc oameni din echipă, artiștii ăia talentați care te ridică sufletește, atmosfera aia grozavă de dinaintea directului, agitația lor și linistea mea care doar împreună alcătuiesc un produs TV bun. Mi-e dor, dar nu cu vreo disperare care să mă facă să aleg orice mi se propune. Naveta nu mă sperie, dar lipsa mea în fiecare weekend de lângă Ayan l-ar speria pe el și asta nu pot lăsa să se întâmple. Am ratat proiecte pe care chiar le regret – o invitație la Dansez pentru tine, de exemplu, care mi s-a părut mereu o experiență copleșitoare și un produs TV dintre cele mai reușite – dar cum aș fi putut să lipsesc cu săptămânile de lângă puiul meu? În orice alegere fac, el e primul argument, chiar dacă asta înseamnă să fac un soi de sacrificii, să-mi tai vise de pe listă”, a încheiat vedeta.

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *