vineri , 1 decembrie 2023

Mihai Trăistariu a lansat o nouă piesă dedicată sărbătorilor de iarnă – VIDEO

MT

Dupa ce în 2006 a primit Discul de Aur pentru vânzările primului său album de colinde, initulat sugestiv „De Crăciun”, Mihai Trăistariu lansează un nou single dedicat sărbătorilor de iarnă. Melodia se numește „E iarnă între noi” și este compusă integral de artist.

Trăistariu a lansat această nouă piesă împreună cu casa de discuri Roton, iar videoclipul a fost realizat în colaborare cu fotograful Marta Popescu, fondatoarea proiuectului „I Love”, care semnează regia.

Videoclipul piesei  „E iarnă între noi” spune povestea a doi îndrăgostiți care trec prin cel mai naprasnic ger al sentimentelor și își pun în balanță povestea de iubire.
Muzica și versurile poartă amprenta lui Mihai Trăistariu, fiind acompaniat la pian de un copil-fenomen al instrumentului – Andrei Năstase – din Iași, care, la doar 18 ani, are concerte ăn cele mai mari orașe ale lumii. „Sunt mândru de mine! E pentru prima dată când lansez o melodie compusă integral de mine. Și muzica, și textul. Este, practic, un experiment. Asta înseamnă, oare, că m-am maturizat? Poate că a venit momentul în care nu mai am nevoie de cineva care să-mi compună piesele și că trebuie ca, de-acum încolo, să mi le scriu singur”, a declarat cântărețul.

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *