joi , 7 decembrie 2023

Mireille Mathieu sărbătorește 50 de ani de carieră, la București

MM

Turneul artistei Mireille Mathieu din 2014 are o semnificaţie specială. În data de 4 martie, fanii artistei din Sankt Petersburg vor asista la primul sau concert din cadrul turneului jubiliar, un eveniment ce va marca aniversarea a  50 de ani de activitate. Acelaşi concert memorabil va încânta audienta din numeroase oraşe ale ţării natale, din Elveţia sau Scandinavia, urmând ca în data de 24 martie să îşi cucerească  spectatorii din România cu accentul franţuzesc fermecător.

Vocea suavă, şi în acelaşi timp puternică, a frumoasei Mireille Mathieu va răsuna în premieră la Sala Palatului, începând cu orele 19:00. În acompaniamentul celor 26 de muzicieni profesionişti, Mireille Mathieu va demonstra încă o dată ca muzica romantică franţuzească este unică şi nu are limită de vârstă.

Turneul jubiliar va continua şi în anul următor cu o serie de concerte programate deja pe teritoriul Germaniei.

Pentru concertul de la Bucureşti, artista a pregătit un  repertoriu special, compus din melodii ce au scris pagini importante în istoria muzicii internaţionale de succes din perioada anilor ’60 – ’80, piese  care continuă şi astăzi să fie ascultate de melomanii din toate colţurile lumii.  „La vie en rose”, „Mon Credo”, „C’est Ton Nom”, „Acropolis adieu”, „Ne me quitte pas”, „Mille colombes”, „Santa Maria de la Mer”, „Une femme amoureuse” sau „Tous les enfants chantent avec moi” sunt doar câteva titluri care vor da savoarea şi farmecul primului său concert de la Bucureşti.

În decursul anilor, Mireille Mathieu a lansat nu mai puţin de 40 de albume, a vândut aproximativ 200 de milioane de copii în întreaga lume şi este deţinătoare a numeroase premii sau distincţii importante. A susţinut concerte pe tot globul, fiind ovaţionată la scenă deschisă de milioane de spectatori. A înregistrat 1200 de melodii în nouă limbi străine şi a colaborat cu mari nume ale cântecului francez şi internaţional: Charles Aznavour, Paul Anka, Placido Domingo, Julio Iglesias, Tom Jones şi mulţi alţii. Cel mai recent album semnat Mireille Mathieu a fost lansat în Germania, în luna octombrie a anului trecut şi pregăteşte apariţia unui nou CD în limba franceză.

Biletele pentru concertul din data de 24 martie sunt disponibile în reţeaua VreauBilet, la punctele de vânzare deschise la:  Unirea Shopping Center etj.2,  Teatrul Elisabeta, Librăria Mihai Eminescu, magazinele EuroGsm,  la Sala Palatului şi online pe WWW.VREAUBILET.RO

reţul unui bilet variază în funcţie de amplasamentul locului în sală, după cum urmează: Cat.IV – 200 lei, Cat.III – 250 lei, Cat.II – 290 lei, Cat.I – 390 lei, iar pentru sectorul VIP – 500 lei.

Foto: www.ohmymag.com

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *