vineri , 22 septembrie 2023

Monica Bellucci: sexul și legumele proaspete, secretul unei vieți sănătoase

monica belluccifoto

Actrița Monica Bellucci spune că sexul practicat frecvent și legumele proaspete reprezintă rețeta ideală pentru o viață lungă și sănătoasă.

Vedeta de origine italiană – care joacă în cel mai recent film din seria „James Bond”, „Spectre” – spune că nu ai nevoie de o dietă strictă și de antrenamente fizice dificile ca să fii sănătos și longeviv. „Nu sunt o persoană care se trezeşte la 6.00 dimineaţa pentru a merge la sala de antrenament. Aşadar, nu am mâncat paste câteva zile înainte de începerea filmărilor (la noul film din seria „James Bond”, n.r.) şi asta a fost tot. Pentru că adevărul este că îmi plac prăjiturile şi pastele, un pahar de vin bun şi, ocazional, câte o ţigaretă”, a spus Monica Bellucci pentru revista Stella, citată de contactmusic.com. „Sfatul meu este următorul: mâncaţi sănătos, beţi moderat, faceţi sex frecvent şi râdeţi mult. Restul vine de la sine”, a adăugat actrița.

Nu va mai juca în scene nud

Monica Belluci, care a împlinit recent 51 de ani, a mai declarat că nu va mai juca în scene nud.Voi mai turna scene sexy, dar nu nud. Am făcut asta în trecut, desigur – dar asta nu înseamnă că eu aş considera că, dacă am copii, ar trebui să fac lucruri potrivite. Sunt o actriţă, aşadar a trebuit să îmi folosesc trupul pentru a exprima multe lucruri”, a spus Bellucci.

Actrița are două fiice, Leonie și Deva, al căror tată este actorul francez Vincent Cassel. Considerați unul dintre cele mai reușite cupluri din industria cinematografiei, cei doi artiști s-au separat, în august 2013, după o căsnicie care a durat 14 ani.

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *