sâmbătă , 2 decembrie 2023

Moonlight Breakfast, în concert pentru „Fiecare Copil în Grădiniţă”

afis1

After party de excepţie miercuri seara, la Palatul Copiilor: Ethan Hawke şi Richard Linklater, prezenţi la premiera filmului lor, Before Midnight, vor dansa pe muzica celor de la Moonlight Breakfast. Trupa va concerta pro-bono pentru a susţine educaţia a 1400 de copii.

Evenimentul de caritate Before It’s Too Late, organizat de Asociaţia OvidiuRo în sprijinul programului Fiecare Copil în Grădiniţă, va găzdui 700 de invitaţi ce vor participa la premiera filmului Before Midnight alături de actorul principal, Ethan Hawke şi regizorul Richard Linklater. Trupa Moonlight Breakfast va susţine un concert la petrecerea de final. Evenimentul va avea loc la Palatul Copiilor, pe 26 iunie, iar fondurile obţinute vor fi folosite pentru a sprijini 1400 de copii care trăiesc sub limita sărăciei să meargă la grădiniţă anul viitor.

Moonlight Breakfast este un proiect electro românesc care a surprins cu un sound foarte special, în 2011, o dată cu lansarea primului lor single, Still. Christie (voce), Bazooka, Adita şi Printzu au cucerit publicul într-un timp foarte scurt cu o combinaţie de soul, jazz, dance şi electro pe care ei înşişi au denumit-o retroelectro. Trupa a susţinut deja numeroase concerte atât în Europa, cât şi în afară, şi a cântat în deschiderea concertelor Jamiroquai, Macy Gray, The Asteroids Galaxy Tour etc. Muzica lor te poartă înapoi în timp, de la anii ’30 cu sunet de clarinet şi Club Jordan la synth-urile anilor ’80, dar este, în acelaşi timp, foarte actuală. Cei patru muzicieni au acceptat să cânte pro-bono pentru a promova importanta educaţiei pentru cei mai săraci copii din România. Mai multe despre Moonlight Breakfastaflaţi de pe pagina lor de Facebook, unde îi puteţi asculta.

Petrecerea va avea loc după vizionarea filmului (20.00), începând cu orele 22.30.

Preţul unui bilet ce include vizionarea filmului, sesiune de discuţii cu cei doi invitaţi de la Hollywood şi concertul Moonlight Breakfast costă 150 de lei şi susţine un copil să meargă la grădiniţă timp de o lună. Poate fi cumpărat de pe www.bilete.ro. Pentru a participa şi la recepţia VIP cu Hawke, Linklater şi alţi invitaţi, biletul costă 300 de euro şi susţine un copil la grădiniţă timp de un an (contact: www.ovid.ro)

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *