joi , 28 septembrie 2023

Nicu Alifantis, în grădină la Muzeu

Muzeul Național al Literaturii Române (MNLR) organizează vineri, 30 iunie 2017, începând cu ora 20.00, în grădina din Strada Nicolae Crețulescu nr. 8, concertul „Nicu Alifantis, în grădină la Muzeu”.

Fiecare apariție a lui Nicu Alifantis te conectează la forța, emoția și pasiunea pe care le-a așezat în cântecele, dar și în poeziile sale. Nicu Alifantis are darul de a-și conduce spectatorii spre tărâmuri care îi transformă, care îi ajută să devină mai buni. Trăieşte cu responsabilitate, face slalom printre prostie şi ipocrizie, iubeşte cum cântă şi cântă cum iubeşte, cu acorduri pline şi fidele, în deplinătatea forţelor sale artistice.

Nicu Alifantis își descrie experiențele de până acum ca fiind „un bulgăre de zăpadă care se tot rostogoleşte şi devine din ce în ce mai mare, pe măsură ce anii trec. Deci, din punct de vedere profesional, anii aceştia m-au motivat să adun în mine o zestre considerabilă. Artistul e apreciat de public, dăinuie şi are o existenţă mai lungă abia în clipa în care se regăseşte, în clipa în care şi-a ales un drum, în clipa în care lumea crede că tot ceea ce face vine din suflet.”

„Nicu Alifantis, în grădină la Muzeu” este o întâlnire cu un artist care și-a dedicat întreaga viață Cuvântului, Poeziei și Muzicii.

Intrarea la eveniment este liberă, în limita locurilor disponibile.

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *