vineri , 1 decembrie 2023

Nou la Bioderma: gel de duș și gel spumant, în varianta „Travel size”

Image 48540

Bioderma a lansat recent două produse în varianta „Travel size”: Atoderm Gel de duș, la 100 mililitri, şi Sebium gel spumant, la aceeași cantitate. Alături de noile produse, gama „Travel size” este completată de binecunoscutele soluţii micelare Sensibio H2O 100 ml şi Sebium H2O 100 ml.

Pentru trusa de călătorie, vacanțe sau călătorii de serviciu, Bioderma are acum o gamă variată de produse pentru igienă, în format „Travel size”. Sunt mici, prietenoase, accesibile şi te însoţesc oriunde: la sală, la piscină, în orice călătorie.

Atoderm gel de duș hidratant pentru pielea uscată şi sensibilă

Formula să eficientă şi sigură, fără detergent, asigură o curăţare blândă, păstrând intact stratul hidrolipidic, atât de necesar pielii. Complexul brevetat DAF reduce sensibilitatea cutanată, crescând toleranța împotriva agresiunilor externe.

Bioderma Gel de dus

Trio-ul  glicerină, xilitol şi capriloil glicină oferă pielii hidratare suplimentară şi emoliere în profunzime.

Sebium gel spumant pentru igienă cu clătire a pielii grase cu tendinţă acneică

Îmbunătăţeşte calitatea sebumului, împiedicând blocarea porilor şi apariţia leziunilor acneice, graţie brevetului Fluidactiva. Pielea este curăţată în profunzime, secreţia de sebum este redusă şi proliferarea bacteriană, de asemenea.

Image 48540Alături de ele, te poţi bucura şi de binecunoscutele soluţii micelare:

  • Sensibio H2O 100 ml

Preferata make-up artiştilor din întreaga lume. Un produs de igienă în acord perfect cu pielea, o calmează și o reîmprospătează, asigurând o toleranță de neegalat pentru tenul și ochii hipersensibili.

  • Sebium H2O 100 ml

Singura soluţie micelară care îmbunătăţeşte calitatea sebumului, împiedicând blocarea porilor şi apariţia leziunilor acneice, graţie brevetului Fluidactiva. Pielea este curăţată în profunzime, secreţia de sebum şi proliferarea baceriană sunt reduse.

Începând cu luna aartie, preţul recomandat în farmacii pentru produsele Bioderma „Travel size”  este de 15 lei.

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *