luni , 10 mai 2021

Noua față a celebrității: Goldie Hawn, o femeie ca noi

În lumea atât de cosmetizată a starurilor, momentele precum cel surprins în imaginea de mai sus merită consemnate, din când în când. Goldie Hawn, purtând bigudiuri și o mască pentru ten, într-o fotografie pe care a publicat-o pe Instagram.

Le-am văzut pe Eva Longoria și pe Tyra Banks fără machiaj și fără filtre, și în ultimii ani, nenumărate alte celebrități se expun în media socială nude, crude, reale. Unii ar spune că e o încercare (anti)feministă de a contracara tocmai minciuna de care vorbeam mai sus, alții le-ar zice că gestul e tardiv și ipocrit, după atâtea decenii în care au alimentat iluzia frumuseții ideale în mass-media. Un lucru le reușește, indiferent de intenția lor: toate aceste apariții consolidează acea „intimitate la distanță” cu publicul, pe care atât de bine a descris-o Ellis Cashmore în cartea lui, „Elizabeth Taylor: A Private Life for Public Consumption”. Iar asta, că ne place sau nu să credem, e încă o cărămidă zdravănă la capitalul lor de imagine. Cât de drăguț e să vezi că Goldie Hawn e o femeie ca tine, ca mine, ca noi toate, care din când în când își pune bigudiuri și câte-o mască pe față! Cât de mult îți crește simpatia față de ea faptul că-ți și arată asta!

Adevărul e că și lor le place să ne mintă, și nouă ne place să fim mințiți. Și, dincolo de toate aceste analize cam sobre pe marginea unei fotografii inocente, chiar e drăguț să vezi că Goldie Hawn, adorabilă și plină de vitalitate, la 71 de ani – vedeți profilul ei de Instagram! – ni se arată exact așa cum s-a întâmplat s-o pozeze acasă Kurt Russell, probabil. În furou, cu mască și cu bigudiuri în păr.

***

Citiți și Secretul tinereții lui Goldie Hawn: o atitudine pozitivă și multă mișcare

V-a plăcut acest articol? Abonați-vă LaRevista.ro și la pagina noastră de Facebook!

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *

Navighează pana sus